REKLAMI GEÇ

Denizlili mühendis İzmir’den MHP adayı

Denizlili mühendis İzmir’den MHP adayı

Denizlili Bilgisayar Mühendisi Senem Kılıç, İzmir’den MHP milletvekili adayı oldu. 37 yaşındaki Kılıç, birinci bölgede, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural’ın ardından ikinci sıraya yerleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2015 Cumartesi, 16:35

Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Senem Kılıç, başarılı iş kariyerinin ardından şansını şimdi de politikada deneyecek. Genç mühendis, İzmir birinci bölgede MHP’den milletvekili adayı oldu. MHP, parlak bir çalışma hayatı olan Kılıç’a ikinci sırada yer verdi. Kılıç’ın önünde partinin güçlü isimlerinden genel başkan yardımcısı Oktay Vural bulunuyor.

BABASI SERİNHİSARLI
1978 Denizli doğumlu olan Senem Kılıç, Serinhisarlı bir aileye mensup. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan Kılıç, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde “Sayısal Yöntemler Yüksek Lisansı” yaptı. Aynı üniversitenin işletme anabilim dalında “X,Y Kuşağının İstihdam Politikaları” üzerine doktora eğitimi yapıyor.

Netsis Yazılım Şirketi’nde 2 yıl yazılım ve sistem mühendisi, Arkas Holding Schenker Arkas’da 13 yıl çeşitli birimlerde yöneticilik yapan Senem Kılıç, geçen yıl yönetim danışmanlığı hizmeti veren kendi şirketini kurdu. Ekonomi ve Gediz üniversitelerinde yüksek lisans derslerine giriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı