REKLAMI GEÇ

Eski vekil Keskin’den babası hayrına mevlit

Eski vekil Keskin’den babası hayrına mevlit

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, bir süre önce vefat eden babası Hacı Hüseyin Keskin için yemekli mevlit okuttu.

/ DENİZLİHABER / 19 Haziran 2012 Salı, 16:45

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, bir süre önce vefat eden babası Hacı Hüseyin Keskin için yemekli mevlit okuttu. Ankara asfaltı üzerindeki Ales iletişim önünde gerçekleştirilen mevlide iş ve siyaset dünyası büyük ilgi gösterdi.

Mevlide Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, eski vekillerden Salih Erbeyin, Mehmet Salih Erdoğan, MHP eski İl Başkanı Zafer Kaplan, Esnaf Odaları Başkanı Musa Çelikkol, Şekerciler Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, MHP Sarayköy İlçe Başkanı Dilaver Pamukçu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlitte Ak Parti ve MHP’lilerin aynı masalarda yemek yediklerini gören vatandaşlar, “İnşallah bu samimi havayı Meclis’e de yansıtırsınız” dedikleri gözden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı