REKLAMI GEÇ

Garip: “TES önemli bir STK”

Garip: “TES önemli bir STK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yusuf Garip, Türk Eğitim-Sen (TES) Denizli Şubesini ziyaret etti. Garip, TES’in Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden yana olan en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2018 Çarşamba, 11:46

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yusuf Garip, TES Denizli Şubesini ziyaret etti. Garip, TES’in geçtiğimiz Kasım ayında yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Emre Erdoğan ve yönetimine başarılar diledi.

TES Şube Başkanı Emre Erdoğan ziyaretinden dolayı MHP’li Garip’e teşekkür etti. Erdoğan, “6. Olağan genel kurulumuzun ardından yönetimi üyelerimizin teveccühü ile devraldık. Bu bayrak yarışında ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Önceliğimiz üyelerimizin özlük haklarını savunmaktır” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Garip, Türk Eğitim-Sen’in il genelinde yaptığı faaliyetleri yakından izlediklerini söyledi. Erdoğan ve yönetimine başarılar dileyen Garip, ”Sivil Toplum kuruluşları yönlendirici ve kamuoyu oluşturucu bir güce sahiptir. Türk Eğitim-Sen de Türkiye’nin birliğinden ve beraberliğinden yana olan en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan biridir. Ben kongrenizin ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, yönetime seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum“ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı