REKLAMI GEÇ

“Herkes beni bilir”

MHP İl Başkanı Feridun Ünal’ın, kendisini MHP Denizli Belediye başkan adayı olarak açıklamasının ardından DENİZLİHABER’e özel açıklamalarda bulunan Ümit Bahtiyar, “Herkes beni bilir. Spekülasyonlara girmem. Bundan sonraki siyasi yaşamıma MHP’de devam etme kararı aldım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2008 Perşembe, 01:00

MHP İl Başkanı Feridun Ünal’ın, MHP’nin Denizli Belediye başkan adayı olarak ilan ettiği Ümit Bahtiyar, DENİZLİHABER’e özel konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Bakırsoy’un kendisi hakkında söylediklerini değerlendiren Bahtiyar, “Parti teşkilatları kendileri konuşur. Beni de kişiliğimi de herkes biliyor. Herkes nasıl olduğumu bilir, tanınan bir insanım. Bundan sonraki siyasi yaşamımı MHP’de devam ettirme kararı aldım. Diğer spekülasyonlara girmem. Herkes konuşacaktır” dedi.

Yeril seçimlerin bir yarış olduğunu belirten Bahtiyar, “Bu bir yarış, ben şansımızı çok güçlü görüyorum. Seçileceğime de inanıyorum. MHP’deki teşkilatlarımız, milletvekilimiz ve il başkanımız da inanıyor. Bu inançla bir adım attık. Herkesi MHP’ye yerel seçimlerde oy vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Bahtiyar, başkan adaylığı teklifinin MHP’den mi geldiği yoksa kendisinin mi MHP’ye katılmak istediğine yönelik sorumuza, “Her şey karşılıklı olarak gerçekleşti. Belli bir süreç yaşandı” diye cevap verdi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı