REKLAMI GEÇ

Hisarlıoğlu ve yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Hisarlıoğlu ve yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Denizli Ülkü Ocakları Yönetimi, yeni hizmete giren Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde Başkan Dr. Sinan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2019 Cuma, 16:39

Geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla açılışı gerçekleştirilen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi yeni hizmet binasına ilk ziyaretlerden birini Denizli Ülkü Ocakları gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, ve Ocak yöneticileri yeni hizmet binasında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş ve Başkan Yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu Genel Başkan Sinan Ateş’e Yatağan Palası takdim etti. Hisarlıoğlu ayrıca, Genel Başkan Ateş’e teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, “Denizli Ülkü Ocakları yöneticilerimiz ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramında hizmete giren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin yeni hizmet binasının açılması ve faaliyete geçmesinden dolayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş ve Genel Başkan yardımcılarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Türk Gençliğine çağ atlatmak adına mücadelesini sürdürecek olan Ülkü Ocakları binamızın alımında emeği geçen başta Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş’e ve katkısı olan herkese şükranlarımızı sunarız. Allah yeni hizmet binamızda kutlu zaferlere yürümeyi Ülkücü harekete nasip etsin” dedi.
Hisarlıoğlu ve Yönetimi ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı