REKLAMI GEÇ

İl Başkanı Birtürk, İstişare kurulu yerine hamama gitti

İl Başkanı Birtürk, İstişare kurulu yerine hamama gitti

MHP Denizli İl Teşkilatı, Serinhisar’da istişare kurulu toplantısı düzenledi. MHP’nin Denizli’nin 19 ilçe teşkilat başkanlarının yanı sıra, belediye başkanları, adayları, meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda gözler İl Başkanı Cafer Birtürk’ü aradı. O sıralarda yapılan bir sosyal medya paylaşımı ise toplantıda soğuk duş etkisi yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2019 Cuma, 12:39

Denizlihaber.com’un sahibi Sedat Kurt’u kendisini istifaya davet ettiği için sosyal medyadan ülkücü ve MHP düşmanı ilan eden, hadsiz, kendini bilmez gibi bir siyasi il başkanına hiç yakışmayacak sözcükler kullanarak kamuoyunun tepkisini çeken MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, yine bir sosyal medya paylaşımı ile gündemde.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl İstişare Kurulu dün akşam saat 20.00’de Acıpayam’da bir araya geldi. Teşkilatın 19 ilçe başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanları dahil tüm üst düzey isimlerinin tam kadro katıldığı, belediye başkanı, başkan adayları ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda gözler İl Başkanı Cafer Birtürk’ü aradı.

Birtürk toplantıya katılamayacağını iddiaya göre “Babadağ’da bir taziye ziyareti yapmak zorundayım” sözleriyle daha önce belirtmiş, mazeretini il yöneticileri aracılığıyla istişare kuruluna iletmişti. Ancak aynı saatlerde yapılan bir paylaşım istişare kurulu toplantısına kadar anında ulaştı ve teşkilat arasında tabiri caiz ise soğuk duş etkisi yarattı.

Keza İl Başkanı Birtürk’ün, Acıpayam’daki toplantıya yakın bir saatte hamamda olduğuna yönelik paylaşım Denizli’nin sevilen siyasetçilerinden demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik’in mekan sahibi oğlu Alperen Çelik tarafından paylaşıldı.

Alperen Çelik saat 19.15’te bozkurt işareti yaparak poz verdikleri Cafer Birtürk ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak, “”Babamın kadim dostu olan çok değerli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Amcam ile bir hatıramız olsun istedik. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin” yorumu yaptı. Paylaşımın yeri olarak da Tarihi Denizli Hamamı bildirimi yapılmıştı.

Yine iddiaya göre toplantı sırasında teşkilat yöneticilerini telefonlarına düşen bu paylaşım, toplantıda soğuk duş etkisi yarattı. Paylaşımın MHP teşkilatının büyük tepkisini çektiği, yöneticilerin bazılarının “Bu kadar da olmaz yorumu” yaptığı gelen bilgilerin arasında.

Yorumlar

mert   -  Bağlantı 12 Ocak 2019, 13:46

yakışır caferime bi hamamı çokmu gördünüz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı