REKLAMI GEÇ

İpek: Vatandaşın arasına girmemişler

İpek: Vatandaşın arasına girmemişler

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Yalanlarla, dolanlarla 10 senedir icraat yaptıklarını iddia edenler, Denizli’de her sokağa hizmet getirdiğini söyleyenler, oturdukları koltuktan kalkıp vatandaşın arasına girememişler. Girselerdi, sokaklarda, mahallelerde, köylerde ve ilçelerde yaşanan sıkıntıları görürler, bunları 10 yılda giderirlerdi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2014 Pazartesi, 16:32

MHP Büyükşehir adayı Ali İpek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonunda Honaz ve Sevindik’te vatandaşlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Yalanlarla, dolanlarla 10 senedir icraat yaptıklarını iddia edenler, Denizli’de her sokağa hizmet getirdiğini söyleyenler, oturdukları koltuktan kalkıp vatandaşın arasına girememişler. Girselerdi, sokaklarda, mahallelerde, köylerde ve ilçelerde yaşanan sıkıntıları görürler, bunları 10 yılda giderirlerdi” dedi. İpek, ayrıca Başbakan Erdoğan’ın mitingine, çevre illerden ve Konya’dan kaçar otobüs geldiğini, Denizli’de zorla kaç fabrikanın işçilerini alana gönderdiğini de merak ettiğini söyledi.

“SAKALLI DA MI MONTAJ?”
Daha önce MHP genel Başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın gündeme getirdiği iddiaları da tekrarlayan İpek, “Ülkenin bütünlüğünün sorgulandığı bir dönemde bir de üzerine ayakkabı kutuları, para sayma makineleri, ev boşaltmalar, çelik kasalar, montaj dedikleri ses kayıtları çıktı. Peki hepsi yalan dolan da Denizli Belediyesi’ndeki Sakallı da mı montaj? Denizlispor üzerinden iftiralarla beni karalamaya kalkanlar, önce bunları açıklasınlar. Önce sakallıyı açıklasınlar. Denizlili yatırımcılar ve iş adamları o sakallıyı iyi tanır. Biz göreve başladığımızda, şeffaflık, dürüstlük, hizmet anlayışı neymiş hepsi görecekler. Bize çamur atmaya kalkanlar önce aynaya baksınlar” dedi.
denizli-mhp-ali-ipek-ic

PROJELER AÇIKLANIYOR
Öte yandan, Ali İpek’in merakla beklenen projeleri bu hafta açıklanıyor. Projelerini bir tanıtım toplantısında açıklayacak Ali İpek, “Kadını erkeği, öğrencisi esnafı, köylüsü kentlisi, sanayicisi işçisi, 30 Mart’tan sonra Denizlili olduğu için gurur duyacak. Öyle projeler hazırladık ki, Denizli’de hizmet nasıl yapılırmış, vizyon kent nasıl olunurmuş görecekler. Denizli 30 Mart 2014’ten sonra daha güvenli, daha huzurlu, daha mutlu yaşayan bir kent olacak. Denizlili bu projelerle dünyaya açılacak” dedi.

İPEK, SALI GÜNÜ ACIPAYAM’DA
Seçim çalışmaları kapsamında seçim gezilerine devam eden Ali İpek, Acıpayam’a giderek burada vatandaşlarla bir araya gelecek. İpek, MHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Rıza Gençoğlu ile Acıpayamlılar’a seslenerek, hem seçimlerini önemine dikkat çekecek hem de projeleri hakkında bilgi verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı