REKLAMI GEÇ

Kadınlardan Bahtiyar’a büyük destek

Kadınlardan Bahtiyar’a büyük destek

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, çalışmalarını hızlandırdı. Her akşam bir Denizlili ailenin evine konuk oluyor. Bahtiyar ve ekibi her evde, aileden biri gibi karşılanıyor. Komşularında katılımıyla yoğun geçen ev toplantılarında Bahtiyar, onların dertlerini, sorunlarını dinleyip fikir alışverişinde bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2009 Perşembe, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Yaptığımız ev toplantılarımızda ekonomik krizin, işsizliğin vatandaşımızı ne kadar derinden etkilediğini bir kez daha görmüş ve tespit etmiş bulunuyoruz. İşsizlik sorunu, sadece hükümetin sorunu değildir. İşsizlik ve istihdam noktasında, belediyelerin de çok önemli görevlerinin olduğunu biliyoruz. Bu sorunun Denizli’ye yapılacak yeni yatırımlarla ve yatırımcıların teşvik edilmesi, önlerinin açılması ile işsizliğin en aza indirilmesi hedeflenmelidir. İnsanımızı işsizlikle ve kaderi ile baş başa bırakmayacağız. İşsizliği ve ekonomik sıkıntıları aşmak için bütün kadrolarımızla ve bütün gayretimizle seferber olacağız” dedi.

Kadınlardan Bahtiyar’a yoğun ilgi

Seçim çalışmalarında, kadınlara ayrı bir önem veren MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Nurcihan Bahtiyar, ev toplantılarında özellikle kadınların istek ve taleplerini dinliyor çözüm önerilerini sunuyor. Bahtiyar’a ev toplantılarında, eşi Nurcihan Bahtiyar da eşlik ediyor. Sırakapılar Mahallesi’nde bir eve konuk olan Bahtiyar çifti, özellikle kadınlar tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Bahtiyar, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Köklü değişiklikler
Sırakapılar Mahallesi’ndeki bayanlarla samimi bir ortamda sohbet eden Ümit Bahtiyar, “Halkın sorunlarını dinlemeye devam edeceğim. Var olan sorunları ben de yaşadım. Dolaylı veya dolaysız da olsa yaşamaya devam ediyorum. Bu nedenle ortak sorunumuz olan iş, sağlık ve eğitim alanlarında, köklü değişiklikler yaparak, sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi. Bahtiyar, “Kadınlarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Öncelikle eğitim konusunda kadınlarımızı desteklemeliyiz. Onlara iş sahaları açarak, kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamalıyız. Bana destek verin. Sizden aldığım güçle, tüm sorunları çözeceğime inanıyorum. Denizli’yi üretim başkenti yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı