REKLAMI GEÇ

Keskin terörü kınadı

MHP Denizli Milletvekili aday adayı Ali Keskin Ankara’da yaşanan bombalama olayı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Terör odaklarını sert ifadelerle uyardı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

22 Temmuz akşamı Ankara’da yaşanan ve ülkemizi yasa boğan bombalama olayına tepkiler büyüyor.Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Aday adayı Ali Keskin, yaptığı açıklamada terör odaklarını sert ifadelerle uyardı.

Olaydan derin üzüntü duyduğunu kaydeden Keskin,“22 Mayıs akşamı cereyan eden Ankara’da ki kanlı terör olayı beni ve milletimizi derinden üzmüştür. Elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza CENAB-I ALLAH’ tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Türkiye’ye kefen biçmeye hazırlananlara şunları söylemek ve uyarmak istiyorum. Kuşatma ne kadar ağır olursa olsun, tarih henüz hükmünü vermiştir. Türk Milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir. Hiçbir güç, hiçbir tezgah ve oyun, Milliyetçi Hareket’in mücadele azmini kıramayacaktır. Bu kale zapt edilemeyecek, teslim alınamayacaktır. Türk Milliyetçileri ve yegane siyasi temsilcisi olan Milliyetçi Hareket, bu hain emellere geçit vermeyecek, Türkiye’nin milli varlığına ve birliğine kastetmek isteyenleri mutlaka hüsrana uğratacaktır” dedi.

Terör odaklarına çağrıda bulunan MHP Denizli Milletvekili aday aday Ali keskin şunları söyledi:Milliyetçi Hareketin Yegane Hedefi; Dağlarında teröristlerin, meydanlarında bölücülerin ve ovalarında sivil maskeli terör maşalarının cirit atamadığı, Milli değer ve hassasiyetlerin saygı gördüğü, milli çıkarlarının siyaset tüccarları tarafından peşkeş çekilmediği, Etnik köken, dil ve din farklılıklarına bakılmaksızın bütün evlatlarımızın, Türk milletinin eşit ve onurlu bireyleri olarak huzur, güven, refah ve mutluluk içinde bir arada kardeşçe yaşanacağı bir Türkiye’dir. Terör çıkmazına saplanarak Türkiye’ye ihanet eden her kademedeki PKK militanları için tek çıkış yolu, Terör eylemlerine koşulsuz olarak derhal son vermek Silahlarıyla dağdan inip Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim olmak ve Türk adaletinin vereceği hükme razı olarak cezalarını çekmek olacaktır. Dağdan inip ovaya salmak yerine ‘’F’’ tipi cezaevinde hak ettiği kadar kalmasını sağlamak olacaktır. Milliyetçi Hareket’in iktidarında bu hainler için başka bir kurtuluş yolu yoktur. Hiç kimse bunun dışında ham hayallere kapılmamalıdır.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı