REKLAMI GEÇ

Mehmet Ali Yılmaz MHP’de siyaset yapmaya devam edecek

Mehmet Ali Yılmaz MHP’de siyaset yapmaya devam edecek

AK Parti’den istifa ederek MHP’den Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Yılmaz, siyasi yaşamına MHP çatısı altında devam edeceğini söyledi, adaylara başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2019 Pazartesi, 11:26

Uzun süre AK Parti saflarında siyaset yapan, bir süre önce de MHP’ye katılarak Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Yılmaz, aday gösterilmemesinin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bu süreçte kendisine destek olanlara teşekkür eden ve bundan sonraki çizgisine ilişkin değerlendirmeler yapan Yılmaz, “Şahsıma, adaylık başvurum sonrasında şartsız, koşulsuz destek veren tüm dostlara yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman duam hakkımızda hayırlı olanın gerçekleşmesidir. Davam, gönlüm, sevdam her daim Pamukkale’dir. Yaşama ve siyasete ilişkin iddiamız, inancımız hep ayakta, hep diridir! Cumhur İttifakı kapsamında açıklanan tüm adayları kutluyorum. MHP adaylarımız Mustafa Fahri Şevik ve Fethi Akcan başta olmak üzere tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Siyasi hayatına Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında devam edeceğini belirten Yılmaz, “Bundan onur ve kıvanç duyuyorum. Ülkücü ve Milliyetçi camiaya bağlılıklarımı bildiriyor, hürmetlerimi gönderiyorum. Kazanan Pamukkale ilçemiz, kazanan Denizli olsun. Bizimki memleket meselesi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı