REKLAMI GEÇ

MHP bir ilke imza attı

MHP bir ilke imza attı

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen asker uğurlama etkinliği tam bir şenlik havasında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 17:07

MHP Merkezefendi İlçe teşkilatının hazırladığı programa MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu, MHP MYK üyesi Gülay Özcan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ile partililer, 41 asker adayı ve aileleri katıldı.

“BU VATAN ONLAR SAYESİNDE PAYİDAR KALACAKTIR”
MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan , “Şenliğimize ilginin olması bizleri mutlu etti. Biz bu etkinliğimizi siyasetten uzak bu vatanın bekçileri askerlerimize moral amaçlı yaptık. Her birinden Allah razı olsun. Bu vatan onların sayesinde hep payidar kalacaktır” dedi.

“BU KINALI KUZULAR HEPİMİZİN EVLADI”
Şenlikte konuşan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de, “Bu kınalı kuzularımızın hepsi bizlerin evladıdır. Bu evlatları yetiştirip büyüten annelerimizden Allah bin kere razı olsun. Bu vatan için evlatlarını seve seve askere gönderen babalarımızdan Allah razı olsun. Hepiniz sağ salim askerlik görevinizi tamamlayıp vatana millete hayırlı bireyler olarak dönmenizi Allahtan niyaz ediyorum“ dedi.

Mehteran gösterileri ile başlayan etkinlik, Serdar Can ve Ali Kınık konserleri ile renklendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı