REKLAMI GEÇ

“Hayal görmesinler zafer milletin”

“Hayal görmesinler zafer milletin”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, AK Partiye seslenerek, “Yerel seçimleri kendileri için fırsat olarak görenler, 30 Mart’ta milletin kendilerine vereceği cevapla büyük bir şok yaşayacaklar. Hayal görmesinler zafer milletin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2014 Salı, 15:04

MHP Adayı Ali İpek, AK Partiye işaret ederek, yıllardır halka farklı şekillerde duygu sömürüsü yapılarak oy toplandığını ileri sürdü. İpek, “Kendileri için fırsat bekçiliği yapanlar yine oy toplamak için ortaya çıktılar. Biz vatandaşın karşısına bir tek nedenle çıktık. Amacımız Denizli’yi layık olduğu yaşam standartlarına kavuşturmak. Hizmet getirdik diye dolaşanlara hizmetin nasıl getirildiğini biz göstereceğiz. Kimse hayal görmesin. Bu seçimlerde zafer kimsenin değil milletin olacak. Bu seçimlerin galibi vatandaş olacak” dedi.

SOSYAL MEDYADAN SALDIRIYORLAR!
Ali İpek, sosyal medya üzerinden kendilerine resmen saldırı yapıldığını ifade ederek, “Birileri çıkıp karşımızda konuşamıyor. Açık açık konuşuyoruz. Çıkın karşımıza nerede isterseniz, hangi platformda isterseniz konuşalım. Ama yok. Cevap bile veremiyorlar. Zaten neyin cevabını verecekler. İşte bu yüzden de paralı kalemşörleri sosyal medya üzerinden sahte hesaplar açıp bize saldırıyorlar. Saldırsınlar. Bizim kimseye veremeyecek hesabımız yok. Anlamız açık, başımız dik” dedi.

ANKET SKANDALI DENİZLİ’DE DE VAR!
“Kendilerince çıkıp anket yaptırıyorlar. Sonuçları beğenmeyince ya imha ettiriyorlar ya da anket sonuçları üzerinde oynama yaptırıp, güya kendi partililerine moral veriyor, biz yıkılmadık ayaktayız imajı yaratmaya çalışıyorlar. Yok öyle. İşte yaşananlar tek tek ortaya çıkıyor. Bizde kendi ekiplerimize kamuoyu araştırması yaptırıyoruz. Bizimde elimizde anket sonuçları var. Bizdeki rakamlar hiç de onların söylediklerini söylemiyor. MHP olarak emin adımlarla yürüyoruz. Çünkü bizde riya yok. Çünkü bizde farklı niyetler yok. Çünkü bizim tek amacımız Denizli’ye hizmet etmek” şeklinde konuşan Ali İpek, yapılan anketlerde kendilerini 7-8 puan geride göstermelerinin kasıtlı olduğunu ifade etti.

BİZ ATATÜRK’ÜN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ!
MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, “Biz Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Biz Mustafa Kemal’in ilkeleri doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. Bizim yolumuzu kimse çeviremez. Biz küçük bir kıvılcım yaktık, her gittiğimiz yerde bu kıvılcım çok daha büyüyor, halkımız sesimize kulak veriyor. Biz ‘Yeter artık arkadaş’ demek için, yaşananlara ‘Dur. Bu iş buraya kadar’ demek için yola çıktık. Biz her türlü engeli aşıp hem Denizli hem de Türkiye olarak zirveye çıkacağız. Biz Atatürk’ün çocuklarıyız. Biz Atatürk’ün ilkeleri ile büyüdük, Atatürk’ün ilkeleriyle ölmek istiyoruz. Öyle bir korku imparatorluğu yaratıldı ki, herkes korkudan önlerinde ceketlerini ilikledi bugüne kadar. Ben iliklemedim, iliklemeyeceğim de. Yaptıkları ortada. Yolsuzluk içindeler, bu milleti soyup, yetim hakkı yiyenlere karşı şimdi söz Denizli’nin, söz Türkiye’nin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı