REKLAMI GEÇ

MHP Adayı Ali İpek, Çivril’de

MHP Adayı Ali İpek, Çivril’de

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Çivril’in belde ve köylerini gezdi

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2014 Perşembe, 14:25

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Çivril Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş ile birlikte Çivril’e giden Ali İpek, Özdemirci, Irgıllı ve Işıklı beldeleri ile köylerini gezdi.

denizli-mhp-ali-ipek-civril-ic

Çivril’in belde ve köylerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ali İpek, köy kahvehanelerinde vatandaşlara seslendi. İpek, köylünün yaşadığını sıkıntıların farkında olduklarını, köylüye bugüne kadar hiç verilmeyen değeri kendilerinin vereceğini söyledi.

İpek, “Her seçim gezisi sırasında uğradığımız köylerin halini gördükçe, Allah’ım bu insanlara sabır ve kuvvet versin diyorum. Böyle bir yaşam biçimi bu devirde olamaz. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Burası Türkiye’nin incisi Denizli. Burası sanayi kenti Denizli’nin köyü. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Nasıl olur da köylüyü sorunlarıyla yalnız bırakırsınız. Nasıl olur da size inanan, sizden hizmet bekleyen insanlara sırtınızı dönersiniz. Ama artık bitti, şimdi değişim vakti. Denizli, köyünden, kasabasından, beldesinden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden oy istemeye değil, sizlerin sıkıntılarınızı paylaşmaya ve bu sorunları el ele verip aşmaya geldim” dedi.

ÇİVRİL’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

Diğer yandan Çivril’de Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş’ün organize ettiği gecede yaklaşık 600 davetli bir araya geldi. Geceye MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan ve çok sayıda partili de katıldı.
denizli-mhp-ali-ipek-civril-ic-1

Gecede konuşma yapan Yeniçeri, Ak Parti hükümeti gibi belediyelerinin de artık işlevselliğini kaybettiğini ifade ederken, Ali İpek ise bu seçimin Türkiye için, Denizli için, Çivril için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı