REKLAMI GEÇ

MHP ‘3 başkanla yola devam’ dedi

MHP ‘3 başkanla yola devam’ dedi

MHP, Babadağ Belediye Başkanı Ahmet Yümsek, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve kapatılan Kızılcabölük Belediyesi’nin Başkanı Abdülkadir Uslu’yu da Tavas’a aday göstererek, 3 başkanla yola devam dedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 14:27

ŞENGÜL BOZ
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda MHP’nin belediye başkan adaylarından 252’sini açıkladı. Denizli’den de 10 ilçe belediye başkan adayının açıklandığı toplantıda, MHP üç belediye başkanı ile yola devam kararı aldı.

USLU, YARIMCA VE YÜMSEK’LE YOLA DEVAM
MHP Buldan Habib Kızılöz, Baklan Hakan Orhan, Sarayköy Ahmet Çelikak, Bozkurt Hamdi Cin, Güney Ferhat Çetiner,Honaz Ali Semerci, Çal Fethi Akcan ile seçimlere girecek olan MHP, Kale’de mevcut Başkan İsmail Yarımca, Babadağ da ise Ahmet Yümsek ile yola devam kararı aldı. Büyükşehir Belediye Yasası ile tüzelkişiliği sona eren Kızılcabölük Belde Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu ise Tavas Belediye Başkan adayı gösterildi.

KÖY VE KAPATILAN BELDELERİN SORUNUNDAN ANLARIM
Kapatılan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Tavas Belediye Başkanı adayı olarak isminin açıklaması ile ilgili “Ben Tavas’ın kapatılan bütün köy ve beldelerde vatandaşlarla bir araya geliyorum. Onlarla aynı kaderi paylaşıyor ve onlarla dertleşiyoruz. Sorunlarımız ve endişelerimiz aynı. O nedenle, 2014 yerel seçimlerinin ardından yaşanacak sorunlarında farkındayım. Bunu Tavas köy ve beldelere yaşatmamak veya en az zararla atlatabilmek için bu görevi bana verdiler. Seçmenlerimiz de bize yetki verirse, Kızılcabölük’te yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını ve iyisi Tavas’ta yapmaya hazırız” dedi.
anons

“ GENEL MERKEZ LAYIK GÖRMÜŞ”
Kale Belediye Başkanlığını yürüten İsmail Yarımca ise, aday olarak isminin açıklandığında Denizli’de yani Kale’de olduğunu belirterek, “İsmimim açıklandığından haberim yoktu. Ve basından öğrendim. Partimiz, yeniden Belediye Başkan Adaylığına layık gördü ise, bizde bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. 29 Mart yerel seçimlerine kadar işimizin başındayız. Seçim sonrası Kale halkı bize bu yetkiyi yeniden verilse, bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapmaya çalışırız” diye konuştu.
anons

YÜMSEK YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Babadağ Belediye Başkanı Ahmet Yümsek ise,  partisinin kendisini tercih etmesini sevindiğini belirterek, “Babadağ’a  yapılan belediye hizmetlerinin devamı için bu önemliydi. Şimdi, 2014 yerel seçimlerinde yeniden Babaadğ’da iktidar olabilmek için çalışacağız” dedi.

Yorumlar

tavaslı   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 18:28

üçünüzede başarılar dileriz…abdülkadir usluyu tavas belediye başkanı olarak görürüz inşaallah hayırlısıyla…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı