REKLAMI GEÇ

MHP eski İl Başkanı Öztürk’ten sert açıklama

MHP eski İl Başkanı Öztürk’ten sert açıklama

Muhalif hareket, kongre talepleri, mahkeme kararları nedeniyle çalkantılı bir süreç yaşayan MHP’de sular durulmuyor. Son günlerde ortaya atılan iddialar nedeniyle sessizliğini eski İl Başkanı Yasin Öztürk, değişim isteyen ülkücülere “paralel” diyen herkesi “Şibh-İ münharif” ilan etti, partideki “Saray soytarıları”ndan hesap sorulacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2016 Pazartesi, 13:09

MHP’de yaşanan sürece ilişkin açıklama yapan görevden alınan MHP eski İl Başkanı Yasin Öztürk, partide yaşanan süreci esefle takip ettiklerini söyledi. Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultay süreciyle aynı zamanda demokrasi imtihanı verdiğini belirten Öztürk, parti yöneticilerinin söylemlerine karşı nefsi müdafaa haklarının doğduğunu kaydetti.

“HAKLI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Zehir zemberek bir açıklama yapan Öztürk, “Kardeşlerimiz, ağabeylerimiz zannettiğimiz kişiler tarafından yapılan her türlü iftira ve hakaretlere rağmen haklı mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Parti içi mücadelemiz dış mihrakları ve içimizdeki uzantılarını öylesine rahatsız etmiş olacak ki, yasal şartlar, hukuki kararlar, vicdani ve ahlaki değerler fütursuzca çiğnenip ‘Roma’yı yakan Neron’ misali 47 yıllık partimizi ülkücü iradeye teslim etmemek için yangın yerine çevirmişlerdir. Değişimle herkesi kucaklayacağız derken yanlış anlaşılmış olabiliriz. İrademizi gasp etmeye kalkışanlara da gereğini yapmasını biliriz. Değişim elzem ve kaçınılmazdır. Kurdeşen ettiğiniz bünyemizin acil tedaviye ihtiyacı vardır” dedi.

“SARAYIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYAN KİM VARSA…”
Değişimle birlikte ölü derinin atılacağını ifade eden Öztürk, “Bununla birlikte sarayın değirmenine su taşıyan kim varsa, içimizdeki saray soytarılarının tamamından hesap soracağız.1 Kasım’a kadar kanlı bıçaklı görüntü sergileyenlerin şimdi ‘kanka’ olmaları sergilenen oyunu daha da açığa çıkarmıştır.Meral Akşener’e ve dolaysıyla değişim isteyen tüm ülkücülere ‘paralel’ diyen görevi ne olursa olsun, kendisi kim olursa olsun, ŞİBH-İ MÜNHARİF’dir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı