REKLAMI GEÇ

İktidar PKK ile oynaşmayı bıraksın

İktidar PKK ile oynaşmayı bıraksın

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Hükümeti’ne yaşanan terör olayları ile ilgili sert sözlerle yüklendi.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2012 Perşembe, 16:15

Ayhan, düzenlediği basın toplantısında, ”Ülkücülere ‘Fatiha okuması bilmez’ demek, bize göre haya duygularının dumura uğradığını gösterir. MHP’ye oy veren vatandaşların Fatiha okumasını bilmediğini iddia etmek, kalpleri karalar bağlayanların işidir” dedi.

”Eski ülkücüyüm diye sağda solda dolaşıp başka yerlerde mevziyi alanların, yanlarında geçmişte hangi arkadaşları var idiyse ve onların Fatiha bilmediklerini ifade ediyorlarsa, onları açıklamak zorundadır” diyen Ayhan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in, adliyeler kapatılırken hangi kıstasların kullanıldığını açıklaması gerektiğini söyledi. Ayhan, ”geceleri uyuyamadığını” söyleyen Bakan Ergin’in ”gündüzleri uyur gezer” olduğunu iddia etti.

Terör saldırısında 8 askerin şehit olduğunu anımsatan Ayhan, ”Onlar vatan için canlarını verdiler. Artık iktidar partisi terör örgütüyle oynaşmayı, sırnaşmayı bırakmalıdır, ciddi bir şekilde mücadele etmelidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni sıkıntıya düşürecek uzlaşmalardan, görüşmelerden, sırnaşmalardan uzak durmalıdır” dedi.

Yorumlar

Ayhan   -  Bağlantı 23 Haziran 2012, 20:19

bir müslüman dogru konusmalidir, kaldiki ben müslümanim diyenlermi yalan söylüyor, yoksa dinden hic konusmayanlarmi yalan söylüyor, bana kalirsa bunlarin hepsini dolduracaksin bir otobüse veya kamyona ucurumdan asagi salivereceksin Otobüsü veya Kamyonu en iyisi iste o zaman ne dogru konusan olacaktir, nede yalan konusan kalacaktir, ortalik sessizlige bürünecektir, sanirim en iyisi böyle olsa gerek, yok AKP yok MHP yok CHP kim bunlar hepsi birer yalan uyusturuculari

KENAN ZAN   -  Bağlantı 21 Haziran 2012, 17:23

ÖCALANI KUŞ KAFESİNE KOYUP BESLEYEN BÜYÜTEN TEMİNAT VEREN SİZSİNİZ.ŞİMDİ KALKMIŞ ONA BUNA OYNAŞIYOR DİYORSUNUZ.SİZ OYNAŞACAĞINIZ KADAR OYNAŞTINIZ.MEMLEKET SİZİN BU OYNAŞMALARINIZ YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı