REKLAMI GEÇ

MHP görev dağılımını yaptı

MHP görev dağılımını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetim görev dağılımını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2021 Salı, 11:31

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanı Cafer Birtürk’ün istifasının ardından genel merkezin onayı ile il başkanlığına getirilen Ziya Gökalp ve yönetim ilk toplantısını yaptı. Önceki il başkanı Cafer Birtürk’ün de katıldığı toplantıda görev dağılımı gerçekleşti.

Yönetim, 4 başkan yardımcısı belirledi; Başkan vekili-Teşkilat ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu başkan yardımcısı Hakan Çetinkaya, Basın ve Resmi Kurumlardan Sorumlu başkan yardımcısı Yasin Özpek, Ekonomiden Sorumlu başkan yardımcısı Oytun Yaroğlu ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu başkan yardımcısı Fatih Mehmet Bakırtaş oldu.

Cemil Alperen Cengiz, il sekreterliğine getirilirken Orhan Hakan Bilgin de muhasip üye oldu. 35 kişilik yönetim kurulunda Milli Eğitim Koordinatörü Alper Baysal getirilirken, Hasan Aybay Baklan İlçe Koordinatörlüğüne, Muhammet Savaşçı Tavas İlçe Koordinatörlüğüne, Selami Dereli Sağlık İşlerinden sorumlu olurken, Murat Canlı Hukuk İşleri Koordinatörlüğüne getirildi. Toplantıda diğer yöneticilere de ilçe ve kentle ilgili konularda sorumluluklar verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı