REKLAMI GEÇ

Birtürk, kendisini istifaya davet eden gazeteciyi hedef gösterdi

Birtürk, kendisini istifaya davet eden gazeteciyi hedef gösterdi

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Sedat Kurt’un kendisini de istifaya davet ettiği bir köşe yazısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla makamına hiç yakışmayan bir üslupla hakaret ve tehdit içeren sözcükler kullanıp, eleştiriyi kendisine değil de ülkücülere yapılmış gibi bir iddiayla Kurt’u ülkücü camiaya resmen hedef gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2019 Salı, 12:42

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, köşesinden kendisini istifaya davet eden Gazeteci Sedat Kurt’u sosyal medyadan ülkücülere hedef gösterdi.

KORKU VERİCİ HAKARET VE TEHDİT İÇEREN SÖZLER
Birtürk, hem Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğine işaret edip hem de kendisine yönelik eleştirilere “Hadsiz, kendini bilmez, ülkücü ve hevesleri kursaklarında kalacak” gibi makamına yakışmayan ifadelerle yanıt verdi. Yorumunda mafya ve fetö bozuntularını da bilinçli bir şekilde eklediği gözlenen MHP’li Birtürk, eleştirinin kendisine değil ülkücü camiaya yapıldığını söyleyip hem hedef şaşırtmaya hem de Kurt’a karşı ülkücü camiayı kışkırtmaya çalıştı.

KURT BİRTÜRK’Ü İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ
Kitleleri resmen kin ve nefret söylemleriyle harekete geçirmeye çalıştığı aşikar açıklamasında Sedat Kurt’un son yazdığı “CHP ve MHP’nin ittifak ile imtihanı” başlıklı yazısını eleştiren MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, ittifak sürecinde MHP için Denizli’de istediğini alamadığı, Mehmet Ali Yılmaz transferiyle Yılmaz’ı zor durumda bıraktığı ve dolayısıyla başarılı olamadığı için yazıda istifaya çağrılmıştı.

İŞTE O TEHDİT DOLU PAYLAŞIM
Birtürk paylaşımında “Bu nazik dönemde bazı kendini bilmez MHP ve Ülkücü düşmanı köşe yazarları İstifamızı istemektedir. Bu hadsizlik esasen Cumhur İttifakı’nı hedef almaktadır. Hevesleri kursaklarında kalacaktır. Biz cumhur ittifakına sonuna kadar bağlıyız ama ne yazik ki bunlara içimizdeki kendini ülkücü zanneden mafya bozuntuları da MHP düşmanı çizgisindedir. Arkalarında mafya ve fetö bozuntusu olanlarda bizi hedef almaktadır. Ülküdaşlarımız çok iyi biliyor ki kendileri sayılamazlar” sözlerini kullandı.

“HAKKIMI HUKUKİ YOLLARDAN ARAYACAĞIM”
Sedat Kurt, Birtürk’ün sosyal medya paylaşımı ile ilgili olarak, “Köşe yazımda her şey apaçık ortada. Kendisiyle yazımın ardından 7 Ocak Pazartesi Saat 14.37’de telefonla görüştük. 6 dakika süren bu görüşmede birbirimizle aynı görüşte olmadığımızı samimi bir ifade ile gayet dostane bir şekilde dile getirdik. Ancak bu görüşmeden bir gün sonra neden böyle bir yazı yazdı doğrusu çok merak ediyorum. Kendisini aradım ancak 13 çağrının hiçbirine yanıt vermedi. Hakkımı hukuki yollardan arayacağım” diye konuştu.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 8 Ocak 2019, 19:48

yazıyı okumuştum 2 sefer Sedat beyin yazılarını devamlda okuyorum Sedat bey adam gibi gazeteci hiç bir hakaret yada kötü söz yoktu yazıda.goltuk iccak oturda kalkma aman ha

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı