REKLAMI GEÇ

Birtürk: “Tüm ilçelerde adayımız var”

Birtürk: “Tüm ilçelerde adayımız var”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Parti ile yapılan ittifak kapsamında büyükşehir adayını geri çektiklerini, ancak Denizli’nin tüm ilçelerinde seçimlere kendi adaylarıyla katılacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 11:41

Yazılı bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin yerel seçim politikalarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayını AK Parti ile yapılan ittifak kapsamında geri çektiklerini hatırlatan Birtürk, “İl merkezindeki merkez ilçelerimiz Merkezefendi ve Pamukkale’nin yanında diğer ilçelerimizin tamamında MHP kendi adayları ile seçime hazırlanmaktadır. Şu ana kadar tüm ilçelerde adayımızı belirledik. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir haricinde tüm ilçelerde MHP kendi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Teşkilat olarak çalışmaları tamamladıklarını dile getiren Cafer Birtürk, “Tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız seçim bölgelerinde geceli-gündüzlü çalışmalarını yapıyor. MHP 31 Mart yerel seçimlerinde büyük sürpriz yaparak, birçok ilçe belediyesinde MHP’nin üç hilali dalgalandıracaktır” dedi.

Yorumlar

rıfat kazan   -  Bağlantı 12 Aralık 2018, 11:49

pamukkale belediyesi, mhp ye mi bırakıldı açıklayın…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı