REKLAMI GEÇ

MHP İl Başkanı Öztürk, şehit cenaze töreninin yeri ve zamanını duyurdu

MHP İl Başkanı Öztürk, şehit cenaze töreninin yeri ve zamanını duyurdu

Gözler Şehit Doğan Acar’ın cenazesinin ne zaman ve nerede defnedileceği ile ilgili bilgi için resmi makamlara çevrilmişken o açıklama, MHP İl Başkanı Yasin Öztürk’ten geldi. Öztürk, facebook adresinden Şehit Acar’ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Akhan Mezarlığı’na defnedileceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2015 Pazartesi, 16:10

Denizli, Türkiye gibi şehidine ağlıyor. Terhis olmuş eve dönüş yolundayken hain saldırıyla şehit düşen Doğan Acar’ın acısı kentte derin üzüntüye yol açtı.

ŞEHİDİN CENAZESİ YOLDA
Şehir Er Doğan Acar’ın cenazesinin bugün memleketi Denizli’de olacak. Şehidin al bayrağa sarılı tabutunun memleketi Denizli’ye ulaştırılmak için yola çıkarıldığı bildirildi. Ancak cenazenin saat kaçta Denizili’de olacağı tem netlik kazanmadı.

GÖZLER TÖREN İÇİN RESMİ MAKAMLARDA
Şehit Doğan Acar’ın nerede ve nasıl toprağa verileceği ile ilgili henüz bir açıklama yapıldı. Resmi makamlardan alınan ilk bilgiler, cenaze töreninin saati ve yeriyle ilgili net bir kararın oluşmadığı konusunda.

ÖZTÜRK DUYURDU
Ancak resmi makamlardan beklenen açıklama ilginç bir şekilde farklı bir adresten geldi. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, facebook sayfasından cenaze töreni zamanı ve defin yerinin belirlendiğini duyurdu.

ÖZTÜRK’E GÖRE AKHAN’DA DEFNEDİLECEK
Yasin Öztürk, facebook sayfasından Şehit Doğan Acar’ın Salı günü öğle namazına müteakip Akhan Camiisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akhan Mezarlığı’na defnedileceğini ileri sürdü. Öztürk, paylaşımının sonunda parantez içinde ailenin şehidin Denizli Şehitliği’ne defnedilmesini kabul etmesi halinde yer ve zamanın değişebileceği açıklamasını da ekledi.

Yasin Öztürk böyle paylaştı;

mhp-ozturk-sehit-cenaze-aciklamasi-i

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı