REKLAMI GEÇ

MHP İl Kadın Kolları Başkanı görevden alındı

MHP İl Kadın Kolları Başkanı görevden alındı

MHP’de sular durulmuyor. Yasin Öztürk başkanlığındaki il teşkilatının kapatılmasının ardından, bu kez de İl kadın Kolları Başkanı Nihan Özden görevden alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2016 Salı, 14:36

Görevden alınan Nihan Özden, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ın kendisini telefonla arayarak görevine son verildiğini bildirdiğini söyledi. 

Görev yaptığı süre içerisinde birçok etkinliğe imza attıklarını belirten Özden, xunları kaydetti:

“Göreve geldiğim 9 Mart 2015 tarihinden itibaren dağılma süreci yaşayan ve az sayıda olan bayan arkadaşlarımızı bir araya getirip, kadın kollarının yeniden yapılanmasını oluşturmaya çalıştım. İl yönetimi ile Denizli’nin hemen hemen tüm ilçelerinde kadın kollarımızı aktif bir şekilde siyasete kazandırdık. İl başkanımız Yasin Öztürk ve ilçe başkanlarımızın desteği ile birçok önemli organizasyon ve etkinlikte yer aldık. 27.02.2016 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay Başkanımız ile yaptığımız telefon görüşmemizde, kapatılan Denizli İl Teşkilatı ile beraber İl Kadın Kolları Teşkilatının da görevinin sonlandırıldığı tarafıma bildirildi.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı