REKLAMI GEÇ

MHP ile AK Parti arasında paralel polemik

MHP ile AK Parti arasında paralel polemik

AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin MHP’yi hedef alan sözlerine İl Başkanı Ferudun Ünal’dan yanıt gecikmedi. Örki’nin MHP’nin paralel yapıya destek verdiği yönündeki açıklamasına yanıt veren Ünal, “Paralelin okullarında okudun, şimdi utanır hale mi geldin?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2014 Perşembe, 16:52

AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin hafta başında düzenlediği basın toplantısında MHP’nin paralel yapıya destek verdiğini ima etmesine MHP İl Başkanı Ferudun Ünal’dan yanıt gecikmedi. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ünal, Örki’nin sözlerini “Hem gülerek hem de esefle okuduk” dile değerlendirdi.

Örki’nin MHP’ye Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimleri üzerinden yüklendiğini kaydeden Ünal, “Sayın Örki bugünlerde gündemde olan HSYK seçimlerinde partimizin paralelci yapıya destek olduğunu iddia ederek partimizi kınadığını ifade ediyor. Bu iddiasını ispat etmekle mükelleftir. İspat etmez ise müfteridir. Milliyetçi Hareket Partisi’ne iftira atmak haysiyetsizliktir, şerefsizliktir. Paralel yapı dedikleri ile kapı kapı dolaşıp bu HSYK’nın oluşması için referandumda evet oyu toplayanlar kimlerdir” dedi.

Avni Örki’nin cemaat okullarından mezun olduğunuiddia eden Ünal şöyle konuştu:
“Sayın Örki ye sormak lazım. O paralel yapının okullarında okumuş yurtlarında yetişmiş bir insan olduğunuzu biliyoruz. Şimdi sizi okutan ve bulunduğunuz makama gelmenizde büyük pay sahibi olan sizin ifadeniz ile paralel yapıdan utanır hale mi geldiniz ? AKP iktidarı ile şimdiki adıyla paralel yapı arasındaki ilişki on bir yıl devam ettiğine ve bu gün yanlış olduğunu ifade ettiğinize göre bu ilişki gayrı meşru bir ilişki miydi ? Bu gayrı meşru ilişkinin sonuçlarına katlanamayacaksanız o makamda ne işiniz var?”

Yorumlar

Meşcere   -  Bağlantı 2 Ekim 2014, 22:58

Tayyip beyin halk nezdindeki,karizması,itibarı, oyu alıyor.Yoksa bunları kim kaale alır.Kalın sağlıcakla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı