REKLAMI GEÇ

MHP işi sıkı tutuyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesin propaganda çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Teşkilatı, belde, köy ve mahalle temsilcileri ile toplantı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP Denizli İl Başkanı Feridun Ünal, Merkez İlçe Başkanı Köksal Bıçak, Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar belde, köy ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan MHP Denizli İl Başkanı Feridun Ünal, “AKP’den belediyeleri almamız işin hepinize önemli görevler düşüyor. Bu seçim sürecinde ülkeyi yaşanmaz hale getiren AKP’nin gitmesine koyacağımız her katkı çok önemli. Benim için hepiniz birer kahramansınız” dedi.

‘Bu seçimi kazanacağız’

Ünal’ın ardından söz alan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 29 Mart’ta Denizli Belediyesi’ne MHP bayrağını dikeceklerini belirterek, “Biz bu seçimleri kazanacağız. Buna inandık, siz de inanın. Ancak inanmak yetmiyor. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Yerel seçimler öncesinde Denizli’yi dokuz bölgeye ayırdık. Dokuz bölgenin de temsilcileri olacak. Ayrıca, her sokakta biri bayan olmak üzere üç temsilcimiz olacak. 8 Şubat tarihine kadar tüm temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Bunun için sizlerden bir an önce sokaklarınızdan 3’er tane temsilci belirlemenizi istiyorum. Temsilcilerimizi belirlediğimizde 15 bin kişiden oluşan bir teşkilatlanma yapısını ortaya koymuş olacağız” dedi.

‘Bayanlara çok iş düşüyor’

29 Mart seçimlerinde özelikle bayanlara büyük iş düştüğünü kaydeden Bahtiyar,“2004 seçimlerinde AKP bayanlardan çok ciddi oranda bir oy aldı. Bizim de özellikle bayanlar üzerinde çok ciddi durmamız gerekiyor. Bizim Denizli merkezdeki 360 bin seçmenin hepsine ulaşmamız mümkün olmayabilir. Bunu, bizim adımıza siz yapacaksınız ve 360 bin seçmenle bire bir iletişim kuracaksınız. Bu arada ev toplantılarını da çok önemsiyorum. Sizlerden, yorulmadanev ev dolaşıp projelerimizi anlatmanızı istiyorum. Biz bu üç hilali, Denizli Belediyesi’ne dikmeye inandık. Siz de inanın göreceksiniz başaracağız” diye konuştu.    

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı