REKLAMI GEÇ

Mehmet Ali Yılmaz, bağlılığını sundu, hedeflerini anlattı

Mehmet Ali Yılmaz, bağlılığını sundu, hedeflerini anlattı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu göreve atanmasının ardından ilk kez basın ile buluştu. Ülkücü ve milliyetçi camiaya bağlılığını bildiren Yılmaz, önümüzdeki süreçte Pamukkale MHP’nin hedeflerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2019 Cuma, 16:32

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli imzasıyla, genel merkez tarafından Pamukkale İlçe Başkanı olarak atandığını belirten Yılmaz, “Bu görevin şahsıma, kentimize, Pamukkale ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yerel medyanın, siyasetteki ağırlığını ve gücünü bildiklerini anlatan Yılmaz, “Bundan sonraki süreçte, partimiz yürüyüşüne devam edecektir. Farklı siyasal enstrümanları kullanarak, farklı siyasal yaklaşımları da elimizden gelen gayretle ortaya koyarak, Pamukkale’de, farklı siyasal çalışmaları, siyasal yenilikleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne tam manasıyla bağlılığımı paylaşmak istiyorum. Ülkücü ve milliyetçi camiaya mensup olmaktan duyduğum onuru ve mutluluğu vasıtanızla paylaşmak istiyorum. Pamukkale ilçesinde her bir noktada, her yerleşkede, tarımın, turizmin, sanayinin, sosyo-ekonomik her grubun, derdine tasasına ortak olacağımızı, devamında sorunlara çözüm önerilerimizi İfade etmek suretiyle, kamu kurum ve kuruluşlarında, belediyelerde teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Her derdin dermanı anlamında katkı sağlama düşüncesinde olduğumuzu paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak teşkilat çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ve üye kaydını artıracaklarını dile getiren Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’de marka değerini ortaya koymuş, yarım asrı geçirmiş kutlu bir dava eseridir. Bu dava ile birlikte Denizli siyasetine katkı sağlama niyeti içerisindeyiz. Ülkücü ve milliyetçi camiaya bir kere daha sonuna kadar bağlı olduğumu paylaşmak istiyorum. Pamukkale’ye harekete geçiyor diyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı