REKLAMI GEÇ

MHP’de Başbuğ adaylığını açıkladı

MHP’de Başbuğ adaylığını açıkladı

27 Mayıs Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İl Kongresi öncesi ilk adaylığını açıklayan isim Temel Başbuğ oldu.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2012 Salı, 15:43

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde ekibinin de katıldığı basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkan Adayı Temel Başbuğ, işlerinin kolay olmadığını, ancak her şeyin üstesinden gelineceğinin bilincinde olduklarını söyledi.

1999 ve 2004 yerel seçimlerinde MHP’den Buldan Belediye Başkanı seçilen ve 2 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra, 2007 milletvekilliği genel seçiminde MHP’den aday adaylığı için istifa eden Temel Başbuğ, 27 Mayıs’taki il kongresinde 4 adayın yarışacağını belirterek, “İl başkanlığında yarışacak adayların hepsi birbirinden değerli insanlar. İşimizin kolay olmadığının farkındayım ancak ihlaslı bir çalışma ile her şeyin üstesinden gelinebileceğinin de bilincindeyim. Bu çerçevede asıl hedefimiz olan, partimize sıçrama yaptıracak ruhu yakalamak ve kucaklayıcı bir anlayışın hakim olması” diye konuştu.
Göreve gelmeleri halinde kardeş kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile sürekli olarak görüş alışverişinde bulunulması ve yerel politikaların belirlenmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını belirten Başbuğ, “Denizli’nin Büyükşehir olacağı planlaması çerçevesinde yeni oluşacak Büyükşehir ve yeni ilçelerde başta olmak üzere, yerel seçimlerde idari yapıdaki bütün belediye başkanlıklarının kazanılması ile ilgili programlar hazırlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti’nin sigortası olan MHP’nin iktidara taşınması konusunda çok çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı