REKLAMI GEÇ

MHP’de Başkan Cafer Birtürk

MHP’de Başkan Cafer Birtürk

MHP’de dün Başkanı ve yönetim kurulunun görevden alınarak partinin geçici süreyle kapatılmasının ardından jet hızıyla yeni atama yapıldı. MHP’nin yeni Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bizzat arayarak görevi tebliğ ettiği Cafer Birtürk, bire bir görüşme için Ankara’ya gidiyor. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2016 Cumartesi, 12:55

MHP Genel Merkezi tarafından 4 il ve bir ilçe teşkilatı ile birlikte görevden alınan Denizli MHP İl Başkanlığı’nda jet atama gerçekleştirildi. MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri görevden alınmış, parti de geçici olarak kapatılmıştı.

Dün yaşanan bu şek gelişmenin ardından Denzili MHP’de jet hızıyla atama yapıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bizzat arayarak Cafer Birtürk’ü il başkanı olarak atadı. Atama kararının ardından Ankara yoluna çıkan Cafer Birtürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yazılı olarak da göreve alacak.

BİZ GÖREV ADAMIYIZ
Atama kararını doğrulayan ve Ankara yolunda olduğunu belirten MHP’nin yeni Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bizzat aradı ve görevi bize tebliğ etti. Doğal olarak kabul ettik. Çünkü biz görev adamıyız. Ankara’da Genel Başkanımız ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacağız ve görevi yazılı olarak da alacağız” dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Görevi devralmalarının ardından Denizli’de hızla çalışmalara başlayacaklarını belirten MHP’nin yeni İl Başkanı Cafer Birtürk, “Denizli’de partiyi hızla toparlayıp, çalışmalarımıza odaklanacağız. Yapacak çok işimiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı