REKLAMI GEÇ

MHP’de 20 kişi kesin ihraç talibiyle disipline verildi

MHP’de 20 kişi kesin ihraç talibiyle disipline verildi

DDenizli MHP’de flaş gelişme. Genel Merkez, aralarında eski milletvekili ve il başkanı ile ilçe belediye başkanlarının da bulunduğu 20 kişiyi kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti. İhraç ile ilgili kararı, MHP Aydın İl Disiplin Kurulu verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2016 Cuma, 12:47

MHP Genel Merkezi, genel başkan adaylarından Meral Akşener’in partiden ihraç etmesinin ardından, bu kez ona destek veren parti içi muhalefet hakkında disiplin işlemi başlattı. Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk imzasıyla gönderilen yazıda, eski milletvekili Salih Erbeyin, eski il başkanları İbrahim Ekiz, Zafer Kaplan ve Yasin Öztürk, Buldan eski Belediye Başkanı Temel Başbuğ, Arif Solak, Öztürk Taşdan, Fikret Karatepe, Veli Çıtışlı, Orhan Karakuzu, Muhammet Aydoğdu, Uğur Şimşek, Ayşe Tuğba Temel, Ali Semerci, Kürşat Gençoğlu, Bilal Akgün, Şerafettin Büyükçam, Roşirevan Çekiç, Halit Çekiç ve Fatih Coşkun’un kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi.

Yazıda,karar merciinin MHP Denizli İl Disiplin Kurulu olduğu, ancak kurulun boşalması nedeniyle parti tüzüğünün 74. Maddesinin 3. Fıkrası kapsamında bu görevin komşu il olan MHP Aydın İl Disiplin Kurulu’na verildiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı