REKLAMI GEÇ

MHP’de görev dağılımı yapıldı

MHP’de görev dağılımı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı’nın 27 Mayıs’ta yapılan il kongresinin ardından oluşan yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2012 Perşembe, 16:05

27 Mayıs’ta yapılan ve İl başkanlığına Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin seçildiği kongrenin ardından yeni yönetim ilk toplantısını yaptı. Toplantıda il başkan yardımcılıklarına Veteriner Hasan Çelikbilek, Mali Müşavir İbrahim Çorbacıoğlu, Mimar Leman Kalkan ve İşadamı Hamdi Yılmazlı getirildiği belirtildi.

Yeni başkan Mehmet Fevzi Yeniçeri, bilgi, beceri ve tecrübe anlamında MHP’yi temsil edebilecek ve birlikteliği sağlayabilecek bir kadro oluşturduğunu söyledi. Kadınlara verdikleri önemin göstergesi olarak Mimar Leman Kalkan’ı Başkan Yardımcılığına getirdiğini kaydeden Yeniçeri, MHP’nin bundan sonra profesyonelce yönetileceğini söyledi. Yeniçeri, “Camiamızın ve Denizli Halkının beklediği MHP artık geliyor. Güçlü bir ekiple yola çıktık. Bizimle birlikte olmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.

Yorumlar

EROL ATAMER   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 13:55

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ.. DENİZLİ DE GÜÇLÜ VE TECRÜBELİ EKİBİYLE DENİZLİYE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ve TEMSİL EDECEKTİR İNANIYORUM.YETERKİ DENİZLİ HALKI SAHİPLENSİN VE DESTEKLESİN…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı