REKLAMI GEÇ

MHP’de hedefteki isim Ayhan

MHP’de hedefteki isim Ayhan

MHP’de milletvekili listesinin açıklanmasından sonra kopan fırtına dinmiyor. Aday adaylarından Nebi Çubukçu, sosyal medya üzerinden “Abdest suyuna lağım karıştı” açıklaması yaparken, beşinci sıra adayı Zafer Kaplan, “Sıkıntı Emin Haluk Ayhan’dan kaynaklandı, gelip çözsün” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 17:03

Denizli MHP’de ilk sıranın Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’a verilmesi, ikinci sıraya da Cafer Birtürk’ün konulması tepki çekti. İl yönetimi istifayı, listedeki bazı isimler çekilmeyi tartışırken, liste dışı kalan Nebi Çubukçu ise tepkisini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dile getirdi.

ÇUBUKÇU: AYAK OYUNLARIYLA LİSTE DIŞI KALDIM
Aday adayı Nebi Çubukçu, listeyi yapanlara çok sert sözlerle yüklendiği paylaşımında şunları yazdı:
Değerli ülküdaşlarım, kıymetli hemşehrilerim: Ben inandığım dava için, hizmet için, ahlakın hakim kılınması, devletin ve milletin bütünlüğü için, Türk milletinin refahı huzuru, yeniden Türk medeniyetinin inşası için aday adayı oldum. Ayak oyunları ile liste dışı kaldım. Gerçekte geçmiş olsun diyeceğiniz kişiler bu listeye karar verenlerdir. Çünkü o listede ah vardır, kul hakkı vardır. Allah kul hakkı yiyenleri affetmiyeceğini Kuran’da bizlere bildirmektedir.

anons

“ABDEST SUYUNA LAĞIM KARIŞTI”
Değerli dostlarım verilen karara üzülmedim. Çünkü abdest suyunun içine lağım karıştı. Ben hayatımın hiçbir döneminde lağım suyu ile abdest almadım. Göründüğüm gibi yaşadım, yaşadığım gibi göründüm. Ne Allah’a ne de millete karşı veremiyeceğim bir hesabım yoktur. Dün “Türkeş bize izin verdi. Biz onun için başka partiye Türkeş’in izni ile gittik” deme ahlaksızlığını gösterenlere, tekrar MHP’ye dönüp siyaset yapanlara Başbuğ’a iftira atanlara ülkücülerin vereceği mutlak bir ders vardır.

“HAK YİYENLERLE MAHŞERDE HESAPLAŞIRIZ”
Değerli dostlarım yanlışı bilip de haksızlığa karşı sessiz kalmak dilsiz şeytan olmaktır. Yüce Peygamberimiz böyle buyurmuştur. Türk İslam ülküsü birilerinin yanlışına rağmen her şartta yaşayacaktır. Elhamdülillah Allah beni İslam fıtratı üzere yarattı, Türk kimliği ile yaşattı. Bu yüce rabbimin bana verdiği en büyük nimettir. Hak hukuk yiyen yamyamlarla huzuru mahşerde hesaplaşmak üzere bütün ülküdaşlarıma sevgi saygı dualarımla.”

KAPLAN, AYHAN’A YÜKLENDİ
Milletvekili listesinin beşinci sırasında yer alan Zafer Kaplan ise, sıkıntılar yaşanmasının doğal olduğunu, herkesin farklı beklentiler içine girdiğini, bu gerçekleşmeyince bu tür problemlerin ortaya çıktığını söyledi.

Temayül sonuçlarının tam olarak dikkate alınmadığını kaydeden Kaplan, “Listeyi Emin Haluk Ayhan hazırladı. Tabanın sesine kulak verilseydi bugün bunlar yaşanmazdı. Sorunu yaratan Emin Haluk Ayhan’dır, çözmek de onun görevi. Kısa sürede bu sıkıntı giderilemezse seçimde ciddi sıkıntılar yaşanır” dedi.

Kaplan, “Adaylıktan çekilecek misiniz? Sorusuna “Yaşananlara rağmen listeden çekilmem. Ben 20 yıldır bu davanın çilesini çekenlerdenim. Dolayısıyla listenin neresinde olursam olayım çalışırım” yanıtını verdi.

Yorumlar

zafer   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 14:46

siz bu kafayla ancak akp’nin vagonu olursunuz.

hakanK   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 13:47

Mhp genel başkan yardımcısı Denizli’den 1. sıra milletvekili adayı oluyor ben şeref duyuyorum, böyle ülkücüyüm diyip koltuk sevdasında olanlar laf ediyor. emin beyin okuduğu okulların bahçesinde yürüyemeyecek kapasitede insanlar laf ediyor. yazık

Kürşat   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 12:52

yağhu bu işlere niden en baştan iğtiraz etmediginiz gardaşım. emin haluk abi seçilincemi kötü oldu. sen seçilince iyi emin haluk abi seçilince götümü. ülkücüysek vatanımızı bağrağımzı seviorsak başbuğumuz ne derse o olmayacakmı gardaşım.tanrı türkü k

ANIL   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 10:06

Diyorlar ki ” Benden sonrası fırtına”.

muharrem   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 08:30

lütfen bir seçime de birlik içinde koltuk kavgası yapmadan girin de biz de AKP ye mecbur olmayalım bumu ülkücülük !!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı