REKLAMI GEÇ

MHP’de üç aday birden

MHP’de üç aday birden

Milliyetçi Hareket Parti binasında yapılan basın toplantısı ile üç milletvekili aday adayı kendini kamuoyuna tanıttı. Şuanda aday adaylığı konusunda en çok isim çıkartan, parti olarak önde giden MHP hafta sonu iki ismi daha kamuoyuna duyuracak.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2007 Cuma, 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi her gün düzenlediği basın toplantılarıyla milletvekili aday adaylarını kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Şuanda partiler arasında en çok milletvekili aday adayı ismi açıklayan partiler arasında yer alan MHP, bugün yaptığı basın toplantısıyla üç ismini daha kamuoyunu duyurdu. Parti binasında yarım saat arayla yapılan basın toplantılarında Pamukkale Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Öğretim Görevlisi Turgut Tok, Avukat Murat Bozbeyoğlu ve Tarım İl Müdürü Yardımcısı Mehmet Ali Uzakgider milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Partideki ilk açıklamayı Pamukkale Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Öğretim Görevlisi Turgut Tok yaptı. Tok yaptığı konuşmada ülkenin yabancı ülkeler tarafından sömürüldüğünü ve MHP olarak iktidara geldiklerinde ülkeyi bu hale getirenlere hesap soracaklarını söyledi.

Avukat Murat Bozbeyoğlu’da yaptığı açıklamada, ülkenin artık yeni yönetime ve yöneticilere ihtiyaç duyduğunu bunun içinde kendisinin milletvekili için aday adayı olduğunu açıkladığını söyledi. Uzun yıllar Tarım İl Müdür Yardımcılığı ve Denizli Veteriner Hekimleri Odasının Başkanlığını yapan Mehmet Ali Uzakgider’de milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladığını söyledi. Uzakgider parti binasında yaptığı açıklamada, hükümetin insanları açlığa sürüklediğini ve ülkenin durumunun ekonomik yönden çok kötü olduğuna değindi.

Yarım saat arayla yapılan üç açıklamanın ardından toplantıya katılan davetliler kendileri için hazırlanan ikramların tadına bakarak, milletvekili aday adaylarına başarılar dilediler.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı