REKLAMI GEÇ

MHP’den 2 aday birden

MHP’den 2 aday birden

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Örgütü, Akköy ve Gölemezli belediye başkan adaylarını düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıttı. MHP, Akköy’de Hilmi Erdem’i, Gölemezli’de Fehmi Elçin’i başkan adayı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2009 Perşembe, 01:00

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Örgütü, Akköy ve Gölemezli belediye başkan adaylarını düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıttı. Toplantıya, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Feridun Ünal, MHP Merkez İlçe Başkanı Köksal Bıçak, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve partililer katıldı. Aday tanıtımı öncesinde yaptığı açıklamada, hükümeti eleştiri yağmuruna tutan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin, AKP’nin çöküşünün miladı olacağını söyledi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Denizli’deki insanlar unutulmuş ve çaresiz bırakılmıştır diyen Ayhan, AKP hükümetinin yanlış ekonomi politikaları sonucunda ortaya çıkan tablonun, herkesi olduğu kadar kendilerini de büyük bir üzüntüye sevk ettiğini söyledi. Uygulanan yanlış politikaların, ülkemizi bir çıkmaza sürükleyip toplumun tüm kesimlerini, büyük bir karanlığa terk ettiğini dile getiren Ayhan, hükümetin, özellikle de Denizli’ye hiç bir şey vermediğini, Denizli’yi düşünmediğini vurguladı.

Denizli’de kapanan işyeri sayısının da her geçen gün arttığına ve binlerce kişinin daha işsizler kervanına katıldığına dikkat çeken Ayhan, “Denizli’de yaşayan 33 bin seçmen göç etmiş. Denizli, göç alan bir şehir iken göç veren bir şehir olmaya başlamıştır. İnsanlar açlık sınırında yaşam mücadelesi vermeye başlamıştır. Binlerce insan yakacak ihtiyacını karşılamak için vakıflara ve derneklere akın etmeye başlamıştır. Yani insanlar öncelikli ihtiyaçlarını bile karşılayamaz hale getirilmiştir. Sağlık alanında yapılan sözde yenilikler nedeniyle insanlar, sevk zincirine takılmış, bu çalışma kapsamında binlerce insan mağdur edilmiştir. Çiftçilere ayrılan yetersiz ödenekler bile kesintiye uğramış, zor durumda olan çiftçiye destek verilmemiştir. Sanayicilerimiz, tekstilcilerimiz, esnaflarımız, çiftçilerimiz yani toplumun tüm kesimleri hüsrana uğratılmıştır. Denizli yangın yerine dönmüştür. Buna karşın hükümet burnunun ucunu görmemeye devam etmektedir. Artık milletimizin AKP zulmünden kurtulması gerekmektedir. Bizler özellikle Denizli’yi güllük gülistanlık gösteren AKP’li vekilleri meydanlara davet ediyoruz. Yaşanan bu olumsuzlukların nedenini halka anlatmalarını istiyoruz. AKP hükümeti, Denizli’ye adil davranmadığı gibi zulüm yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Anadolu kaplanı olarak bilinen Denizli ve Denizli halkının elindeki sermaye AKP ile yok olmaya başladı. Kısacası AKP, Denizli’yi muhtaç bir il durumuna getirdi. AKP’ye yaptıklarının hesabını hep birlikte soracak ve dersini de hep birlikte vereceğiz” dedi.

MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın konuşmasının ardından, MHP Akköy Belediye Başkan Adayı Emekli Öğretmen Hilmi Erdem ve Gölemezli Belediye Başkan Adayı Çiftçi Fehmi Elçin tanıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı