REKLAMI GEÇ

MHP’den Büyükşehir adayı adayı Erbeyin

MHP’den Büyükşehir adayı adayı Erbeyin

Denizli 21. Dönem MHP Milletvekili Av. Salih Erbeyin, parti binasında yaptığı basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Erbeyin, Denizli’ye Türk İslam mührünü vurmaya talip olduğunu belirtirken Erbeyin’i destekleyen partililer de ülkücü yemini etti.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2013 Cumartesi, 16:01

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin ilk resmi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıklaması Av. Salih Erbeyin’den geldi. Parti Binası’nda düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Parti binası önünde mehter takımının gösterisi ile başlayan toplantıda aday adaylığını açıklayan Salih Erbeyin, “Bugün Denizli üç Hilali Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin burçlarına dikmek için harekete geçmiştir” dedi.
AKP zihniyetinin belediyeciliği ağzına yüzüne bulaştırdığını ileri süren Erbeyin, “Mevcut iktidar belediyeleri de Türkiye’yi de iyi yönetemiyor. 11 yıldır Türkiye’de yaklaşık 10 yıldır da Denizli’de yönetim AKP’nin elinde. Denizli Belediyesi, Türkiye’nin en çok borcu olan birkaç belediyesinden biri durumuna düşürüldü. AKP’nin kazandığı belediyeler sürekli borç batağına sürüklenmiştir. Denizli Belediyesi Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden biridir. Denizli Belediyesi’nin personel maaşını ödemek için kamu bankalarından kredi aldığını biliyor muydunuz? Evet… Denizli Belediyesi personel maaşını bile ödeyemez durumdadır” diye konuştu.

ic

ÜLKÜCÜ YEMİNİ
Mahalli idarelerden başlayarak Türkiye’yi AKP iktidarının adaletsizliğinden beceriksiz yönetiminden ve aymazlığından kurtarmak için aday adayı olduğunu belirten Erbeyin, konuşmasını andımızın kaldırılmasına göndermede bulunarak “Varlığım Türk varlığına Armağan olsun… Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek tamamladı.

Salih Erbeyin’i destekleyen partililer ise salonda “Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız! Satanlardan olmayacağız! Kaçanlardan olmayacağız! Yılmayacağız! Yıkılmayacağız! Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!” sözlerinin yer aldığı Ülkücü andını okudu.

Yorumlar

ceyhan ortaç   -  Bağlantı 25 Ekim 2013, 10:09

Allah yar ve yardımcınız olsun.

vatandaş   -  Bağlantı 22 Ekim 2013, 11:52

Salih Erbeyin i çok önceden tanıyorum. Vekilliği döneminde hep vatandaşın yanında oldu. Bence MHP busefer doğru tercih yapmış. AKP yi zorlayacak bir aday çıkarmışlar. 3 dönemdir AKP ye veriyorum. Ama Salih ERBEYİN in projeleri çekici olursa MHP ye oyumu verebilirim. Bi de İlçelerde Salih Erbeyin in çok güçlü oldugunu duydum. Bence bu da bir avantaj…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı