REKLAMI GEÇ

AYHAN: ANKETLERE MÜDAHALE EDİYORLAR

AYHAN: ANKETLERE MÜDAHALE EDİYORLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Ak Parti Hükümeti’nin MHP’den korktuğu için anketlere müdahale ettiğini, televizyon kanallarına telefon edip haberlerini yayından kaldırttığını ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2014 Pazar, 11:49

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

MHP’nin Denizli’nin merkez ilçelerinden Pamukkale’nin Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın İstiklal Caddesi’ndeki Seçim Ofisi’nin açılışına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Ak Parti Hükümeti’nin ülkeyi iyi yönetemediğini, ülkenin halinin orta olduğunu söyledi.

Ak Parti Hükümeti’nin MHP’den korktuğunu ileri süren Ayhan, “Televizyon kanallarına telefon edip MHP haberlerini yayından kaldırtıyorlar. Anketlere müdahale edip, ‘MHP’den alın BDP’ye verin’ diyorlar. Bu neyin korkusu biliyor musunuz? MHP korkusu. Ülkenin iyi idare edilemediğini sizlere buradan defalarca ifade ettik. Ülkeyi idare edemeyen kim? Beceriksiz AKP Hükümeti. Neden böyle söylüyoruz? AKP’nin parlamentoda 330’dan fazla milletvekili var. Arkasında yüzde 50 oy desteği olduğunu ısrarla ifade ediyor. Ama ülkenin hali meydanda. İyi yönetilen bir ülke olduğumuzu söylemek mümkün mü?” dedi.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, teşkilat olarak tek yumruk olduklarını ve Pamukkale Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi. MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ise yaşanan yolsuzluklara değinerek MHP iktidarının yerelde de genelde de şart olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek de yaptığı konuşmada, “Bana Denizlispor’dan dolayı çamur atıyorlar. Bizim televizyonlara çıkmamızı engelliyorlar. İstedikleri yerde, istedikleri şartlarda onlarla tartışmaya, açık oturuma çıkmaya hazırım. Hodri meydan” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı