REKLAMI GEÇ

MHP’li Garip Bahçeli ile bir araya geldi

MHP’li Garip Bahçeli ile bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Garip, Denizli’de yaptığı çalışmalara ilişkin Bahçeli’ye bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2017 Pazartesi, 12:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. Dönem Sertifika törene katıldı.

Genel Başkan Bahçeli tarafından törene davet edilen MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, sertifika töreninin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, Osmaniye Milletvekili Doç Dr. Ruhi Ersoy, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zuhal Topçu, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile görüştü.

MHP’li kurmaylar Garip’e, Denizli’deki yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

GENEL BAŞKANLA BİRARAYA GELDİ
MHP’li Garip, daha sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi. Garip, yaptığı çalışmalar hakkında Genel Başkana bilgi aktardı.

Ankara ziyaretini değerlendiren Garip, kendisinin de siyaset ve liderlik okulunun 2013 yılında 9. dönem mezunu olduğunu belirtti. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin siyaset ve liderlik okuluna büyük önem verdiğini ve bu okuldan mezun olmuş kişilerle sık sık bir araya geldiğini ifade eden Garip, fırsat buldukça değişik etkinliklerde siyaset ve liderlik okulu mezunları ile toplantılar gerçekleştirdiğini kaydetti.

MHP’li Garip, 14.sü yapılan Siyaset ve Liderlik Okulu mezuniyet törenine önceki dönemlerde mezun olan kişilerin bizzat Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından davet edildiğini, kendisinin de Genel Başkan’ın bu davetine icabet ettiğini belirtti.

Garip, törenin ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek yaptığı çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirdiğini kaydetti.

Garip, “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun mezunlarının arasında 21. dönem Milletvekili Ali Keskin’in kızı Ayşe Keskin de yer alıyor. Okulu üçüncülükle bitiren ve belgesini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den alan Ayşe Keskin ile Hüseyin Keskin kardeşimizi kutluyor, bundan sonra yaşamında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı