REKLAMI GEÇ

MHP’li Garip’ten anlamlı davranış

MHP’li Garip’ten anlamlı davranış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yusuf Garip, toplantılarda ödenen oturum ücretlerini 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların aileleri ve gazilere bağışlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2016 Salı, 12:54

15 Temmuz gecesi silahlı darbe teşebbüsünde şehit olanların aileleri ve yaralanan gazilerin acılarına ortak olmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanyaya bir destek de MHP’li Garip’ten geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, 2016 sonuna kadar Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarında ödenen oturum ücretinin tamamını 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların aileleri ve gazilere bağışlayacağını söyledi.

“SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Şehit yakınlarına ve gazilere sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten MHP’li Garip, “15 Temmuz Cuma akşamı ülkemizde yaşanan demokrasiyi kesintiye uğratma çabaları sırasında 237 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 bin 191, vatandaşımız ise yaralanmıştır. Şehitlerimize yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak demokrasiye karşı girişilen her türlü hukuksuz müdahalenin sonuna kadar karşısındayız. Devletimizin kalesi olan Meclisimizin bombalandığı, sokaktaki vatandaşlarımızın üzerine mermiler yağdırıldığı ve yüzlerce can kaybının yaşandığı bu alçakça girişim, Türk tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen, Türk milleti büyük ve acı bir demokrasi sınavından başarıyla geçmiş, bundan önce yaşanan darbelerin aksine, rejimine ve devletine sahip çıkmıştır. Bu noktada büyük Türk milletinin ortaya koyduğu feraset ve cesaret de her türlü övgüye layıktır. Darbe girişimi sırasında göğsünü siper ederek can veren şehitlerimizin geride bıraktıklarına ve gazilerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı