REKLAMI GEÇ

MHP’li İpek: Başarımızı görenler çirkinleşiyor

MHP’li İpek: Başarımızı görenler çirkinleşiyor

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını iddia ederek, “İlçelerde MHP büyükşehirde CHP” şeklindeki konuşmaların da dedikodudan ibaret olduğunu, MHP’li seçmenin oyunu bölmeyeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2014 Pazar, 15:55

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İpek, kahvaltıda üniversiteli öğrenciler ile bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Yerel seçimlerin hem Denizli hem Türkiye için son derece önemli olduğunu vurgulayan İpek, “Biz bugüne kadar çalışmalarımıza ara vermeden Denizli’nin tüm ilçeleri ve köylerini dolaştık. Ayak basmadığımız yer kalmadı” dedi.

30 Mart’ta MHP’nin başarılı bir sonuç alacağını savunan İpek, “Denizli’de bizim başarımızı görenler, bize önce çamur attılar, başaramayınca başka yollara başvurdular. Çirkinleştikçe çirkinleştiler. Temiz siyasetten bahsedenler, her türlü pis oyuna başvurdular. Ancak sonuç nafile. Bir başka parti de ilçelerde MHP büyükşehirde CHP diye dedikodu başlatıp, halkın kafasını karıştırmaya çalıştı. Yetmedi birde yalan anketler yayınladı. Yalan anket diyorum çünkü, sol meyilli bir gazete bile bu anketi abartılı ve hatalı buldu. Gerçekleri onlarda biliyor, onlarda görüyor. MHP’li oyunu bölmez, böldürmez. MHP’li olmayan vatandaşlarda bize destek veriyor. Bizim elimizdeki son veriler bizi 4-5 puan önde gösteriyor. Ancak bugüne kadar her türlü çirkinliğe başvuranlar, seçim günü çok daha çirkince yollara başvurabilir” diye konuştu.

ERZAK YARDIMI İDDİASI
Seçime kısa bir süre kala çeşitli yardımlarla vatandaşın kandırılmaya çalışıldığını da iddia eden İpek, “Söylentiler çıkmaya başladı. Bazıları para, altın, erzak yardımlarıyla halkın kafasını çelmeye çalışıyormuş. Çalışsınlar. Bu vatandaş enayi değil. Neyin ne olduğunu iyi biliyor. Bizim Allah’a şükür kendimizden en ufak bir şüphemiz yok, olmadı da. Sonuçlar da ortada. Biz seçimlere girerken anketlerde birinci parti olarak giriyorsak, bu da bunun göstergesidir. Çünkü biz yola çıkarken kendi menfaatlerimiz için değil, hemşehrilerimizin ve Denizli’nin menfaatlerini düşünerek çıktık. Doğru da yaptık. Sonuna kadar da bu düşüncemizden taviz vermeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı