REKLAMI GEÇ

MHP’liler şehit evine dev Türk bayrağı astı

MHP’liler şehit evine dev Türk bayrağı astı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, şehit Doğan Acar’ın evine dev Türk bayrağı astı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2015 Cumartesi, 18:31

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Denizlili şehit Doğan Acar’ın annesi Fatma Acar’ı ziyareti sırasında, şehit annesi “Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. İki gün önce evime bayrak istemeye geldiler. Şehit annesinden bayrak istenmez. Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. Hak etmedi mi bir bayrağı? Gelen devlet görevlilerinin kim olduğunu bilmiyorum. Beni ikinci kez yıktılar” demişti. Bu sözleri duyan MHPliler harekete geçti.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, MYK Üyesi Ali Semerci ve Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün yanlarına aldıkları büyük Türk bayrağını şehit annesi Fatma Acar’a verdi.

Yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü ifade eden Fatma Acar, MHP’lilerin getirdiği Türk bayrağı içinde mutlu olduğu söyledi. Evladının bu vatan için şehit düştüğünü söyleyen Fatma Acar, “Benim çocuğum canını verdi, kanını verdi. Hak etmemiş bir bayrağı” diyerek sitemini dile getirdi.

Şehit annesine üzülmemesini söyleyen MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Doğan kardeşimize bir bayrak değil, bin bayrak feda olsun. Fatma teyze sen üzülme. Gerekirse bin tane daha bayrak alır asarız. Sen ve evladın yalnız değil. Biz varken ne bu bayrak gökten iner, ne şehidimiz ve şehitlerimizi unuturuz. Senin bir evladın şehit oldu ama bak on binlerce yeni evlatların oldu’ diyerek teselli etti.

Daha sonra MHP’liler dev Türk bayrağını evin girişine asarak şehit evinden ayrıldı.

anons-turk-bayragi-geri-istediler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı