REKLAMI GEÇ

MHP’nin 40. yaşı kutlandı

MHP’nin 40. yaşı kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 40. yıl dönümü nedeniyle kutlama töreni düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Parti binasında gerçekleştirilen kutlama törenine, MHP Denizli İl Başkanı Feridun Ünal,    MHP Merkez İlçe Başkanı Köksal Bıçak, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, ilçe ve belde belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan MHP Denizli İl Başkanı Feridun Ünal, geride kalan kırk yılın kolay geçmediğini belirterek, “Kırk yıl, çiledir, çabadır, çalışmadır. Kırk yıl, heyecandır, inançtır, sevdadır. Kırk yıl, yürektir, şuurdur, sabırdır. Kırk yıl, kavgadır, mağduriyettir, mahkumiyettir. Kırk yıl, doğruluştur, uyanıştır, uyandırıştır. Toprağa düşmüş canların eseridir bu kırk yıl. Al bayrağın ardına düşmüş heyecanların eseridir bu kırk yıl. Kırk yıl; alnımızın akı, gözümüzün nurudur. Kırk yıl; burkulan yüreğimizdir, okunan duamızdır, Kırk yıl; vicdanımızın sesi ve şehidimizin son nefesidir. Bu yüzden, Milliyetçi Hareketin hiç kimseye diyet borcu yoktur. Başkaları gibi, zihinlerimiz ipotekli, heyecanlarımız rehinde, yüreklerimiz mühürlü değildir. Neye inanırsak onu söyleriz. Ne görürsek onu anlatırız. Göründüğümüz gibi oluruz, olduğumuz gibi de görünürüz” dedi.

‘İktidarı hak ettik’

MHP Denizli Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, 29 Mart’ın MHP’nin 40 yıllık bu kutsal davasının iktidar müjdesi olacağını belirterek, “Bu kutlu dava, iktidar olmayı çoktan hak etmiştir. 29 Mart bu davanın tek başına iktidara geleceğinin müjdesi olacak. Bu nedenle hepinizden çok çalışmanızı istiyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Ünal, Merkez İlçe Başkanı Bıçak ve Denizli Belediye Başkan Adayı Bahtiyar, 40. yıl pastasını birlikte kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı