REKLAMI GEÇ

Millet Erdoğan’dan çok çekti

Millet Erdoğan’dan çok çekti

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, milletin 12 yıldır AK Parti’den ve onun cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’dan çok çektiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 14:48

Ayhan, 12 yıldır ülkeyi AK Parti iktidarının yönettiğini anımsatarak, gelinen nokta itibariyle ülkenin iyi yönetildiğini söylemenin mümkün olmadığını, problemlerin giderek arttığını, ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi için AK Parti iktidarı ve Erdoğan’dan kurtulması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı’nın devletin başı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk milletinin birliğini temsil ettiği, bu makama seçilecek şahsiyetin geçmişi, siyasi hüviyeti ve temsil ettiği zihniyetin hayati önem taşıdığı kaydeden Ayhan, “Hakkında çok ciddi iddia ve dosyalar bulunanlar, geçmişlerinin hesabını vermeden ve aklanmadan bu göreve talip olmaları düşünülemez. Cumhurbaşkanlığı makamı bu hesaptan kurtulmak için bir sığınma limanı olarak görülemez” dedi.

İkdiranın ekonomik politikalarını da eleştiren Ayhan, “AK Parti dönemde ekonomik gelişmeler tersi istikamette gelişmiştir. Kısaca memleket AK Parti ve onun Cumhurbaşkanı adayının elinden son 12 yılda çok çekmiştir. Sonunda yönetilemez hale getirilmiştir. Aziz vatanımız yolsuzlukların ve bölücü terörün pençesine düşürülmüştür. İnanıyoruz ki, Yüce Milletimiz 10 Ağustos’ta bu gidişe dur diyecek, bu oyunu bozacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı