REKLAMI GEÇ

Ocaktaki aleve su serpeceğiz

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Karşıyaka ve Aktepe’de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Sağanak yağmur altında, Karşıyaka Mahallesi’nde toplanan yüzlerce vatandaş, Bahtiyar ve kurmaylarına sevgi gösterilerinde bulundu. Bahtiyar, Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Karşıyaka ve Aktepe’de vatandaşla buluştu. Bahtiyar ve kurmaylarının ilk durağı, Karşıyaka Mahallesi idi. Yüzlerce vatandaşın bulunduğu ziyarette, vatandaşın evine konuk olan Ümit Bahtiyar ve ekibine ilgi yoğundu.

Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar “Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Rahat olun. Göreceksiniz. Biz güçlü geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz.”dedi.

Kentsel dönüşüm projesinin bir zulüm projesi olduğunu ifade eden Bahtiyar, “ Bir kez daha söylüyorum. Biz kimsenin evini yıkmayacağız. Kentsel dönüşüm projesi rafa kaldırılacaktır” dedi.

Başkan Adayı Ümit Bahtiyar daha sonra Aktepe’de vatandaşla buluştu. Bahtiyar ve ekibi burada da yüzlerce vatandaşın sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşın sorularını yanıtlayan Bahtiyar, “Biz yönetmeye değil, hizmet etmeye geliyoruz. Denizli’yi geleceğe taşımak için geliyoruz. Ulaşılabilir bir başkan ve belediye yönetimi olacak. Denizli’de kenar mahalle diye bir kavramı ortadan kaldıracağız. Şehir merkezinde ne varsa, aynı hizmetler bu bölgelerde de olacaktır. Belediye evleri yapacağız. Belediye evleri ile hizmetin ayağınıza gelmenizi sağlayacağız. İki tane lise yapacağız. Biri bu bölgeye, diğeri Fatih’e yapılacak. En büyük sorunlardan biri de sağlık. Üçgen mevkiinde yapacağımız Belediye Hastanesi ile halk Servergazi’ye kadar taşınmayacak. Halk, kısa sürede sağlık hizmeti alacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı