REKLAMI GEÇ

Öztürk’ten Bahçeli’ye sert sözler

Öztürk’ten Bahçeli’ye sert sözler

MHP’nin görevden alınan il başkanı Yasin Öztürk, partinin lideri Devlet Bahçeli’yi çok sert sözlerle eleştirdi. Öztürk, “Dört dönemdir ölü taklidi yapan kişiyi seçtik. Delege karşına çıkamayarak korkaklık ettiniz. Bizim cesaretimiz ve kararlılığımızdan yaprak gibi titriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2016 Pazartesi, 11:39

MHP’de olağanüstü tüzük kongresinde genel başkan adaylarından Meral Akşener’in yanında yer alan Yasin Öztürk, yaptığı açıklamada, Bahçeli’ye sert sözlerle yüklendi. Bayramlar her türlü güzelliğin, kadirşinaslığın ve dostluğun paylaşıldığı kut günler olduğunu belirten Öztürk, Denizlili ülkücülerin ilk kez Ramazan Bayramı kutlamasını üzgünlük ve kızgınlık ile yaptığını söyledi.

“ÖLÜ TAKLİDİ YAPAN KİŞİYİ SEÇTİK”
19 yıldır tüm varlığımızla Sayın Bahçeli’nin genel başkanlığına hizmet ettiklerini kaydeden Öztürk, “Türk-İslam davasının, ülkümüzün iktidar olması için çabaladık. Her seçimde ülke ortalamasının üstünde oy aldık. Dört dönemdir kıymeti kendinden menkul, ölü taklidi yapan kişiyi seçtik. Partimizi mecliste vekilsiz bırakmadık. 1 Kasım seçimleri sonrası demokratik taleplerimizi dile getirince de birden işbirlikçi, paralel, çürük yumurta, ucube, rezil, alçak olduk” dedi.

“KORKAKLIK” SUÇLAMASI
Çocukların ileride bugünleri ibretle okuyacağını belirten Öztürk, “Hangi genel başkan kendi seçtiği delegeden korkar? Hangi genel başkan kongreyi engellemek için binlerce ayak oyunu kurgular? Hangi genel başkan havuz medyasının kiralık kalemlerinden destek alır? Hangi genel başkan sırf sabahları gelmek için bir partiyi elinde tutar?” diye sordu.

“YAPRAK GİBİ TİTRİYORSUNUZ”
Eleştirilerini Galip Erdem’in “Yarın seçim zamanı, milletin huzuruna, utanarak çıkacaksınız. Ne var ki, bu yapıyla çok kısa müddet zarfında Türkiye’miz çok büyük şeyler kaybedebilir. Hepinizi, fedakârlığa davet ederim. Kayıtlı ve şartlı” bir hâkimiyete razı olunuz” sözleriyle sürdüren Öztürk, şunları kaydetti:

“Gök girsin kızıl çıksın ki, Bizler MHP’nin gerçek sahipleri olarak her türlü hukuki ve siyasi mücadeleyi yapacağız. Sizlerden ve avenelerinizden, her türlü yıldırmalarınızdan, gizli kapaklı anlaşmalarınızdan, sarayınızdan korkmuyoruz. Ama siz bizim bu cesaretimizden ve kararlılığımızdan yaprak gibi titriyorsunuz. Kurduğunuz çarkı, düzeni bozacağız ve partimizi sizlerden arındıracağız. Ülkemizin ve Ülkümüzün önünü tıkayan kilit taşını çekeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı