REKLAMI GEÇ

Paçacı’dan, Bahtiyar’a tam destek

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın seçimi kazanmasına kesin gözüyle baktıklarını ve Denizli’de Bahtiyar’a müthiş bir ilginin bulunduğunu söyledi. Paçacı, “30 Mart’ta, Denizli halkı Ümit Bahtiyar’ı belediye başkanlığı koltuğuna oturtarak AKP’ye kırmızı kart gösterecektir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2009 Salı, 01:00

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’la ilgi olarak değerlendirme yapan MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı,”Yapılan kamuoyu yoklamalarında Bahtiyar’a Denizli halkının desteği çok büyük” diye konuştu. Paçacı, Denizli’nin her geçen gün AKP tarafından cezalandırılarak, gerileyen bir il konumuna geldiğini, üretim merkezinin tüketim şehri olduğunu söyledi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, “Denizli, ülkemizde çok önemli bir yere sahip bir il. Bugüne kadar ciddi başarılara imza attı. Dün övündüğümüz bu il, şu anda hükümet tarafından cezalandırılarak yalnızlık içerisine itiliyor. Problemleri çözüm bekliyor. Esnaf, sanayici, işçi kan ağlıyor. Ancak sesini bir türlü Ankara’ya duyuramıyor. Fabrikaların kapandığı, her geçen gün işsizliğin artığı bir il olan Denizli, her geçen gün gerilemekte. Bu gerilemede yerel yönetimlerin de payı çok büyük. Yerel yönetimler tarafından, gerekli tedbirlerin alınmasının önemli etkisi olur, ancak Denizli’de mevcut yönetim başarısızdır” dedi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, “Denizli bu gerilemeye Ümit Bahtiyar ile dur diyecektir. Bizim partimiz için Ümit Bahtiyar en doğru isimdir. Gördük ki Denizli Bahtiyar’ı bağrına bastı. Denizli halkı, Bahtiyar’ı, 30 Mart tarihinde belediye başkanlığı koltuğuna oturtarak problemleri çözecektir. Denizlililer, Ümit Bahtiyar’ı belediye başkanı seçerek AKP’ye kırmızı kart gösterecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı