REKLAMI GEÇ

Pamukkale’ye kent meydanı lazım

Pamukkale’ye kent meydanı lazım

MHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Av. Mehmet Ali Yılmaz, dikkat çeken bir proje açıklamasıyla seçim startını verdi. Yılmaz, ilçenin bir kent meydanı olmadığına değinen Yılmaz, “Dünya kentleri meydanlarıyla dikkatimizi çekiyor. Biz de Pamukkale için bir kent meydanı inşa etmeliyiz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2019 Perşembe, 13:26

Denizlihaber.com’a hayalindeki Pamukkale’yi tarif eden MHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, iddialı bir projeyle seçim startını verdi. Aday olmasına kesin gözüyle bakılan Yılmaz, Pamukkale’ye süratle bir kent meydanı yapılması gerekliliğinin altını çizdi.

“Dünyadaki kentlere baktığımız vakit, şehir meydanları dikkatimizi çekiyor. Tarih, yaşam ve huzuru orada bulmak mümkün. Aslında yerel yönetimlerin esas amacının mutlu insanlar, huzurlu kentler tesis etmek olduğunu düşünüyorum. Hepimizin albümünde, travertenlerde çekilmiş bir fotoğraf ve horoz heykeli fonlu bir fotoğraf bulmak mümkün” diyen Yılmaz, “Peki Pamukkale’de, şehirleri şehir yapan o meydanlardan biri, hem bizlerin hem ziyaretçilerin albümünde yer alacak bir neden yok?” diye sordu.

“İşte bunun için kentte yepyeni bir hikaye yazabiliriz. Gelenekten geleceğe felsefesini belediyecilik hizmetlerinde tatbik etmek sureti ile icraatlar ortaya çıkarmak gerekiyor. İnsan odaklı siyaset anlayışının tarifinin bu olduğunu düşünüyorum” diyen Yılmaz, Pamukkale’nin kültür, turizm ve sanat faaliyetleriyle huzurlu ve adından bahsettiren bir ilçeye dönüştürülebileceğini vurguladı. “Sanatın ve edebiyatın, kültürün ön planda olduğu bir turizm mantalitesinden bahsediyorum. Kocaçukur’da, Kırmızı suda, Cankurtaran’dan şehri kuşbakışı seyrederken resmetmekten, fotoğraflamaktan, orkestra eşliğinde sanattan bahsediyorum” diyen Yılmaz, “Sanatın ruh verdiği, yaşamın her alanına dokunduğu daha huzurlu ve keyifli bir ilçe hayalini ifade ediyorum. Turizm, tarih ve kültür kenti olmanın, iktisadi kalkınmamıza çok süratli bir ivme katacağına inanıyorum. Pamukkale’ye bir yeni öykü yazmak, bir yeni şarkı bestelemek gereğinden söz ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı