REKLAMI GEÇ

Ünal adaylığını açıkladı

Ünal adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 26 Temmuz Pazar günü yapılacak 8. olağan kongresi öncesi, 14 Mayıs 2006 yılından bu yana MHP İl Başkanlığı görevini sürdüren Ferudun Ünal, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2009 Perşembe, 18:36

İl binasında bir grup partili basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, görev yaptığı süre içerisinde yüzde 10 olan MHP oylarını 29 Mart seçimlerinde yüzde 23’e çıkardıklarını söyledi.
İl Başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde camianın başarıya susamışlığını gidermek için canla başla çalıştıklarını dile getiren Ünal, “14 Mayıs 2006 tarihinde yapılan MHP il kongresi sonucunda camiamızın desteğini alarak başladığımız il başkanlığı görevini seçim sonuçları olarak başarılı bir şekilde sonuçlandırmış olmanın huzuru içerisindeyim. Göreve geldiğimiz günden bu yana camiamızın içinde bulunduğu başarıya susamışlığı gidermek için var gücümüzle yapmış olduğumuz çalışmalar neticesini vermiş göreve geldiğimizde yüzde 10.2 olan oy oranımızı son yerel seçimlerde yüze 23’e taşımıştır” dedi.
İl Başkanlığı süresinde Milliyetçi Hareket yakışır sorumlu bir muhalefet örneği sergilediklerini dile getiren Ünal, “Görev yaptığım süre içerisinde yaptığımız çalışma açıklamalarda ilimizin AKP iktidarı döneminde sürekli cezalandırıldığını ifade etmiş ve sonuçlarını ortaya koyarak bilgi ve belgelerle açıklamalar yaparak çamur siyasetine girmeden sorumlu muhalefet siyaseti uygulanmıştır. Bu uygulama ile son üç yılda Denizli’ye damgasını vuran MHP bu ilde yaşayan insanımızın güvenini kazanmış aldığı sonuçlar ile oyunu en çok arttıran siyasi parti olmuştur” diye konuştu.
MHP’nin kongrelerinde büyük bir hareketlilik yaşandığını da dile getiren Ünal, “Dün ilçelerimizde aday bulmakta zorlanırken, bugün merkez ve diğer ilçe kongrelerinde üç-dört aday başkan olmak için yarışır hale gelmiştir. Yaşanan bu hareketliliği MHP’nin tek başına iktidarının müjdecisi olarak nitelendiriyoruz. Pazar günü yapılacak olan il kongremizde de aynı heyecan ve hareketlilik yaşanacak ve partimize yakışır bir kongre olacaktır.
Pazar günü yapılacak il kongresinde yeniden aday olduğunu açıklayan Ünal, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz üç yıllık dönemde partimizin başarı grafiğini arttırmış bir il başkan ve il yönetim kurulu üyeleri olarak camiamızın ve ilimizde yaşayan insanlarımızın bizlere yaşatmış olduğu gurur ile göreve devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz üç yılın muhasebesinin yapılacağı il kongresinde il başkanlığına yeniden adayım. Her zaman ifade ettiğim gibi ülkemizin içinde bulunduğu şartlar Milliyetçi Hareketi en kısa zamanda tek başına iktidara getirmektir.”
Bundan önce olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesi ile hareket edeceğini vurgulayan Ünal, “şahsi menfaatler, ticari kaygılar ve iş takipçiliği için değil, Hakka hizmetin halka hizmet olduğunun bilinci ile ilimizden en az dört milletvekili vermek için göreve talibiz. Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır. İl kongremizin ülkemize, milletimize, Denizlimize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Basın toplantısın ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Fırat Dağdeviren, Ferudun Ünal’a sürpriz yaparak üzerinde üç hilal bulunan fihrist ve kalem hediye etti. Fırat, Merkez ilçe başkanı olarak, Ünal’ın arksında olduğunu söyledi.
MHP’nin 26 Temmuz Pazar günü Belediye Sanat Merkezinde yapılacak 8. olağan il kongresinde mevcut başkan Ferudun Ünal ile Zafer Kaplan yarışacak. Saat 11.00’de başlayacak kongrede 636 delege oy kullanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı