REKLAMI GEÇ

Yeniçeri Denizli belediye meclisindeki görevinden istifa etti

Yeniçeri Denizli belediye meclisindeki görevinden istifa etti

MHP’nin geçen hafta yapılan Denizli il kongresinde il başkanlığına seçilen Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli Belediye Meclisi’ndeki görevinden istifa etti.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2012 Cumartesi, 12:13

Milliyet Hareket Partisi Denizli il kongresi geçtiğimiz hafta zorlu bir başkanlık yarışına sahne olmuştu. Rakiplerini geride bırakan MHP Denizli Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Fevzi Yeniçeri, partinin yani il başkanı seçilmişti.

Kongrenin ardından Denizli Belediye Meclisi ilk kez toplandı. Haziran Ayı ilk oturumunda gündem dışı söz alan MHP’nin yeni İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, siyasi etik gereği meclis üyeliğinden istifa etme kararı aldığını söyleyip, istifa dilekçesini oturuma başkanlık yapan Belediye Başkanı Osman Zolan’a takdim etti.

2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilk sırasından Denizli Belediye Meclisi’ne giren ve 3 yıldır MHP’nin Denizli Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekilliğini yürüten Yeniçeri, istifa gerekçesiyle ilgili yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşadı.

“Veda konuşması zor ama bu hoş bir anı olarak kalsın” sözleriyle konuşmasına başlayan Yeniçeri, “İl Başkanı olarak mecliste kalmam hem size hem de kendime zarar verecektir. Bu nedenle istifa kararımı başkanlık makamına vermiş bulunmaktayım” diye konuştu

İstifası ardından çiçekler ve plaket ile uğurlanan Yeniçeri’den boşalan meclis üyeliğine, MHP meclis yedek üyeleri listesinden Ali Eren geldi.

Yeniçeri’nin ardından MHP’nin Denizli Belediye Meclisi’nde Grup Başkanvekilliği görevine Açıkgöz’ün getirileceği söyleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı