REKLAMI GEÇ

Yerel basından MHP’ye tepki

Yerel basından MHP’ye tepki

Denizli yerel basın sahipleri yerel seçimlerde ilan çalışması yaptığı Denizli MHP İl Teşkilatı’nı MHP Genel Merkezi’ne şikayet etti.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2009 Perşembe, 18:19

29 Mart yerel seçimlerinde MHP Denizli İl Teşkilatı ile yapılan ilan anlaşmalarından doğan alacaklarını alamayan Denizli yerel basını konuyu MHP Genel Merkezine taşıdı. Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen yerel basın sahipleri seçim kampanyalarında MHP’ye verdiklerin desteğin karşılığını alamamaktan yakındı. 13 gazete sahibinin imzasıyla Genel Merkeze gönderilen yazıda yerel seçimler sonra kalan borçların ödenmesi istendi.

BAHÇELİ”YE DİLEKÇE GÖNDERİLDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yazılan dilekçede “29 Mart yerel seçimlerinde Denizli’de yerel basın olarak MHP İl Teşkilatı ile yapılan seçim ilan sözleşme ve anlaşmalarla bizler görevimizi yerine getirdik. Seçimlerden sonra ise sözleşme ve anlaşmalar gereği tüm basın kuruluşları anlaşmalardan doğan alacaklarını tahsil edecek muhatap bulamamaktadır. Bu konuda gereğinin yapılmasını arz ederiz” ifadelerinin yer aldığı dilekçede gazeteciler paralarının bir an önce ödenmesini istedi.

MUHATAP BULAMIYORUZ
Yerel seçimlerin ardından ellerindeki sözleşmelere muhatap bulamadıklarını belirten yerel basın sahipleri özellikle yönetimin değiştiği MHP İl Teşkilatından hala paralarını alamadıklarını dile getirdiler. Sıkıntılı dönem geçirdiklerini de dile getiren yerel basın sahipleri “Ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden biriyiz. Yerel seçimlerde bizler yaptığımız anlaşmalar ile elimizden gelen iyi özveri ile partilere destek olduk. Bizler görevimizi yerine getirmemize rağmen paralarımızı alamadık. Yapılan anlaşmalar ve sözleşmeler ellerimizde kaldı. Partilerde muhatap olarak kimseyi bulamıyoruz. Bizlerde Devlet Bahçeliye yazdığımız dilekçe ile paralarımızın ödenmesini istiyoruz” dedi.

İşte dilekçeye imza atan basın mensupları
İhlas Haber Ajansı Altay Varol, Medya S Sedat Kurt, Son Nokta Gazetesi Erol Kes,
Kulvar Gazetesi Hakan Altınsır, Olay Gazetesi Kadir Altınoluk, Art Tv, Adem Erdağı
Drt Tv Arif Zor , Hizmet Gazetesi Önder Varol, Meydan Gazetesi Sevim Say
Yeni Gazete Mesut Güler, Objektif Gazetesi Levent Atsak, Gündem Gazetesi Muharrem Tüzün, Haberci Gazetesi Erol Kes

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı