REKLAMI GEÇ

“Yüz yılın, milyon dolarlık alt yapı çilesi”

“Yüz yılın, milyon dolarlık alt yapı çilesi”

MHP Denizli Belediye Meclis Üyesi Raşit Özdemir, Denizli Belediyesi’nin yaptığı alt yapı çalışmalarını, ‘Yüz yılın, milyon dolarlık alt yapı çilesi’ olarak tanımladı ve halkın artık feryat ettiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2009 Perşembe, 16:40

Denizli Belediyesi’nin yürüttüğü alt yapı çalışmaları nedeniyle, halkın mağdur olduğunu belirten MHP Denizli Belediye Meclis Üyesi Raşit Özdemir, “Denizli Belediye Başkanı Sayın Nihat Zeybekci tarafından yüz yılın milyon dolarlık alt yapı projesi olarak halka tanıtılan, bilboardlarda boy boy resimlerle millete reklamı yapılan, yanlış uygulamalı alt yapı çalışmalarının, artık halkımızın sabrını zorlamaya başladığı görülmektedir” dedi.
Özdemir, “Konuyla ilgili olarak sıkça karşılaşılan sorunların başında; aynı bölgelerde kazı ve asfaltlama çalışmalarının defalarca tekrarlanması, kazı yapılan sokak ve caddelerin kullanılamaz halde günlerce bekletilmesi, kazı ve asfaltlama çalışması esnasında bina kenarlarında bulunan yağmur suyu giderlerinin tahrip edilerek aynen bırakılması neticesinde yağmur sularının binaların bodrum katlarına doldukları görülmektedir. Kazı yapılan yerlerde meydana gelen kanalizasyon vs. boru tahribatlarının zamanında yapılmayarak bölgede yaşayan insanlarımızın mağdur edildiklerini, ayrıca ilgili belediye görevlilerinin de halkımızın talep ve şikayetlerine duyarsız kaldıkları bilinmektedir” dedi.
Mehmetçik Mahallesi’ndeki 1308 ve İstiklal Mahallesi’ndeki 1193 numaralı sokakların, belediyenin alt yapı çalışmalarında gerekli özeni göstermediğinin kanıtı olduğunu ifade eden Özdemir, “Merak edenler bahsi geçen adreslerde inceleme yaparak ne anlatmaya çalıştığımızı görebilirler. Ayrıca bu tespitler şahsımın tespitleri olmakla beraber, alt yapı çalışması yapılan bölgelerde yaşayan halkımızın feryat ve şikayetleridir. Konuyla ilgili belediye çalışanlarının, ihaleyi alan firmaların daha çok hassasiyet göstermeleri gerekmektedir. Şahsım ve mensubu bulunduğum milliyetçi hareket partisinin halkımızın bu feryadına ve şikayetlerine duyarsız kalamayacağını ve konunun yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı