REKLAMI GEÇ

“Zafer’e giden yolda gurur kaynağı olacağım”

“Zafer’e giden yolda gurur kaynağı olacağım”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi başkanlığa aday olan Zafer Kaplan, düzenlediği basın toplantısı ile çalışmalarını paylaştı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2009 Perşembe, 18:33

Milliyetçi Hareket Partisinde 26 Temmuz Pazar günü yapılacak olan il kongresi için adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta adaylığını açıklamış olan Zafer Kaplan, seçime az bir zaman kala yapacağı çalışmaları değerlendirdi. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Kaplan, hükümeti ekonomik politikalarını eleştirirken yapılan yanlışların düzeltilmesi yerine daha da içinden çıkılmaz boyutlara yaklaştığını kaydetti. AKP iktidarının faturasının çok yüksek boyutlara ulaştığını kaydeden Kaplan, “Herkesinde gördüğü gibi elle tutulur vatandaşımızın işine yarayan hiçbir çalışma yapılmamıştır. İMF ile anlaşma zemini sağlanamamış, insanlarımızın yaşam standartları hiçbir zaman ele alınmamıştır. Anadolu kaplanı unvanına sahip olan Denizlimizde 32 bin işçi işten çıkarılmış insanlarımız kriz ile birlikte yaşam mücadelesi vermektedir. Tüm bunlara da tek sebep Denizli’nin teşvik yasasından mahrum bırakılmasıdır. Tekstilimiz batma noktasına gelmiştir. Öyle ki teşvik kapsamının dışında bırakılan Denizli sanayicisine deniyor ki, fabrikanızı teşvik kapsamında ki bölgelere taşıyın. Böyle bir uygulama nasıl olabilir. Taşınan fabrikalarla birlikte çalışanlar, işten çıkarılanlar ne yapsın. Kriz ile birlikte vatandaşlarımızın zorlukları her geçen gün biraz daha artarak çıkmazlara doğru gitmektedir. Öyle ki bankalara küçük miktarlarda borcu olan insanlarımız kredi alamamakta ve kart borcu olanlarda zor elleri kolları bağlı beklemektedirler. Ülkemizde bankaların yüzde 60’ı yabancıların elindedir. Hükümet ülkeyi kontrol edememektedir” şeklinde konuştu.
Yapılacak olan seçimleri ardından MHP Denizli teşkilatını daha renkli bir teşkilat haline getireceklerini sözlerine ekleyen Kaplan, “ Seçimlerden zaferle çıkmamız halinde MHP’yi herkes görecek. Denizlimiz ve partimiz için yapacağımız çalışmalarla partililerimizin ve vatandaşlarımızın gurur kaynağı olacağız. Buradan delegelerimize sesleniyorum. Sağduyulu olsunlar. MHP’nin hem maddi hem de manevi anlamda güçlü bir yönetime ihtiyacı var. Tüm delegelimizin oyuna talibim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı