REKLAMI GEÇ

2 adayın yarıştığı İyi Parti il kongresini Raziye Akışık kazandı

2 adayın yarıştığı İyi Parti il kongresini Raziye Akışık kazandı

İyi Parti’nin 2’nci olağan il kongresinde sayım tamamlandı. Geçerli 518 oydan 267’sini alan Raziye Akışık, İyi Parti’nin Denizli İl başkanı oldu. Mevcut başkan Hasan Akgün ise 251 oyda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2020 Pazar, 17:53

İyi Parti’de il kongresi tamamlandı. Merkezefendi Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğle saatlerinde başlayan kongrede konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. Saat 17.007de sandıklar kapandı ve sayım yapıldı.

16 OY FARK VAR
Oyların sayımında beyaz liste ile seçime giren Raziye Akışık geçerli 518 oyun 267’sini alarak İyi Parti’nin Denizli il başkanı oldu. Lehinde adayların çekildiği mevcut başkan Hasan Akgün ise 251 oyda kaldı.

ÇALIŞMA ZAMANI
Sonuçların açıklanmasından sonra konuşan yeni İl Başkanı Raziye Akışık, partiyi ileri taşımak için çalışacaklarını söylerken, “Parti içi demokrasi işledi, birlik beraberlik içinde seçimimizi tamamladık. Kongre sürecinde yaşananlardan dolayı kimseye kırgın değilim. Şimdi partimiz için çalışma zamanı” dedi.

KAYBEDEN YOK
Seçimi kaybeden Hasan Akgün ise, “Bu seçimin kaybedeni yok. Partimiz kazanmıştır. Her zaman teşkilatımın emrindeyim. Yeni yönetim istediği zaman desteğe hazırım” diye konuştu.

Akışık’ın 39 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Raziye Akışık Kimdir?

1984/Buldan doğumlu olan Raziye Akışık, kamu yönetimi ile sosyal hizmetler bölümlerinden mezun oldu. İYİ Parti il kurucu üyesi, dönem eğitimden sorumlu il başkan yardımcılığı yaptan Akışık, evli ve 3 çocuk annesi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı