REKLAMI GEÇ

Aday adaylarının çoğu Ankara’yı mesken tuttu

Denizli’deki siyasi partiler 22 Temmuz seçimlerine hazırlıyor. Aday adayı belirleme heyecanını, telaşını geride bırakan siyasi partiler şimdi de adayların belirlenmesi için saatleri sayıyor.. Bir hafta öncesine kadar büyük yoğunluk yaşayan Denizli’deki parti merkezleri, aday adayların Ankara’da olmasından dolayı şimdi bom boş.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2007 Cumartesi, 00:00

Ümit BİLGİÇ

DENİZLİHABER

22 Temmuz seçimleri için yurt geneli ve Denizli’de siyasi partilerdeki seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.. Aday listesinde yer almak, kulis çalışmalarına katılmak için Ankara’ya giden milletvekili aday adayları, partilerinde boş kalmasına neden oldu.

AKP Aday Adayları dinleniyor

Aday isimlerini bekleyen AKP’de parti binası boş. Sabah saatlerinde gelerek gazetelerdeki haberleri kontrol eden ve bu durgun zamanda biraz dinlenme imkanı bululan AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, aday adaylarının Ankara’da olmasından dolayı partilerinin boş olduğunu söyledi. Aday adaylarının kimilerinin dinlendiğini bazılarının da Ankara’da olduğunu söyleyen İl Başkanı Uçar: “ Kimi aday adaylarımız da köylerde ve beldelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bazı aday adaylarımız Ankara’da listede yer almayı bekliyor”dedi.

CHP aday adayları Ankara’da

AKP’nin dışında bir diğer boş olan partide CHP. 20 aday adayı bulunan partide artık 4 Haziran bekleniyor. Parti binasında içerisinde İl Başkanı Ümit Dizdaroğlu ve parti görevlilerinden başka kimse bulunmuyor. Aday adaylarının çoğunun Ankara’da olduğu duyumunu aldığını söyleyen CHP Denizli İl Başkanı Ümit Dizdaroğlu: “ Şuanda aday adaylarımızın Ankara’da olduğunu öğrendik. Artık sonucu hep birlikte 4 Haziran’da öğreneceğiz. Heyecanla bekliyoruz”dedi.

MHP aday adayları köylerde

23 aday adayı ile Denizli’de en çok aday adayı bulunan parti olan MHP’de diğer partiler gibi 4 Haziran öncesi sesislik yaşıyor. Parti binasında parti görevlileri ve parti afişlerinden başka hiç kimse bulunmuyor. Yaşanan sessizlik hakkında açıklama yapan MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP olarak 22 Temmuz’da önemli bir oy alacaklarını ve milletvekili aday adaylarınında kimilerinin Ankara’da kimilerininde Denizli köy ve beldelerinde çalıştığını söyledi.

Sessizlik Pazartesi günü son

AKP , CHP ve MHP’deki bu sessiz bekleyiş bir çatı altında toplayanan DP’de de aynı.4 Haziran öncesi Denizli’deki siyasi partilerdeki bu sessiz bekleyiş, Pazartesi günü kendini yoğun bir siyasi çalışmanın içerisine girecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı